دوستان گلم سلام .من طبفه۲زندگی میکنم .طبقه اولم مال خودمونه خونمون اپارتمانیه .۷۰متره ویه خوابه است یکمی کوچیکه البته مابچه نداریم ولی میخایم بیاریم ایشالا.ولی کمبود اتاق داریم طبقه اول یه حیاط خلوت کوچیک داره مثلا ۵،۶متره شوهذم میگ بریم اول و حیاط خلوتشو سقف بزنیم اتاقش کنیم بنظرتون خوبه؟آزطرفیم ی ۱۵میلیونی باید برای کاغذ دیواری ورنگ و...خرج کنم می ارزه بنظرتون؟اصلا شدنیه؟
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
الان پایینمستاجر هست؟من باشم طبقه اول میشینم.پله زیاد بری کلی کمردرد و پادرد میشی.باردارم بشی همش پ ...
مستاجرش رفته
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین الان بحث من ابنه کسی پاسیو رو سقف زده؟اصلا شدنیه چه سقفی؟؟چه مدلی باشه؟
خوب پس برید پایین بهتره دیگه.اتاق و هم بنا بیارید قیمت بگیرید ببینید چقدر میشه قیمتش درست کنید.بین الان درست کنی بهتره.کمکم پولش جور میشه.مثلا شما چند سال صبر کنید چی میشه.همه چی گرون تر میشه.از پول پیش خونه بدید و پایین و بسازید.راحتی مهم تره
اره شدنیه فامیل ما این کارو کرد خیلی هم شیک درست کرد البته اونا اتاق سنتیش کردن الان ...
اگ سقف گچی بزنیم گیرنمیدن؟