2777
2789
عنوان

چطوری بچمو از پوشک بگیرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2590 بازدید | 74 پست
میشه منم کمک کنید پسرم ،23ماهگشه هر نیم ساعت جیش میکنه همه بچه ها اولش اینجوری ان یا صبر کنم بیشتر خ ...

دختر من انقد پوشک خیس میکرد هیچکس فکر نمیکرد بتونم از پوشک بگیرم . ولی وقتی از پوشک بگیری خود به خود کم کم میشه. الان از پوشک بگیر خب مجبوری تا کامل مسلط بشه زود به زود ببری دست شویی . ربطی نداره چون زود دست شویی میکنه الان وقتش نیست . کم کم بهش یاد بده 

خانما بعد وقتی پوشکش نکنم ..شب هم کامل بازش بذارم از همون اول یا نه؟؟

من خیلی وقته هم ظهرا هم شبا پوشکش نمیکنم تو خواب اصلا اصلا تا حالا جیش نکرده .تو امتحان کن ببین جیش میکنه یا خشک میمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من انقد پوشک خیس میکرد هیچکس فکر نمیکرد بتونم از پوشک بگیرم . ولی وقتی از پوشک بگیری خود به خود ...

اخه وقتی جیش داره چجوری یاد بدم جیش نکنه؟فککن تو هر سه ساعت خودت میری دستشویی میتونن بهت یاد بدن هر 5ساعت بری؟دست خودش نیست ک سر نیم ساعت جیش میکنه ینی بچه های شما ام اینجوری ان؟

خانما بعد وقتی پوشکش نکنم ..شب هم کامل بازش بذارم از همون اول یا نه؟؟

من تو یک ماه اول شبا پوشکش کردم چون بچه خوابش سنگین بیدار نمیشه . ولی وقتی دیدم روزا کامل یاد گرفته . آخر شبمیبردمش یه بارم 6صبح بیدار میکردم میرفت میومد دوباره سریع میخوابید . بعد دیگه خودش یاد گرفت شبم دست شویی داشت خودش بگه

نذار از نیم ساعت بگذره تند باید ببریش تا عادت کنه😕بعد اینکه خودشو خیس کرد میگه جیش‌کردم؟اگه بگه یعن ...

اخه تا کی باید هر نیم ساعت ببرم خسته میشه چون یبوست ام داره دکتر گفته از پوشک نگیر .ولی تابستون داره میاد و میخواد عرق سوز بشه

من تو یک ماه اول شبا پوشکش کردم چون بچه خوابش سنگین بیدار نمیشه . ولی وقتی دیدم روزا کامل یاد گرفته ...

پسر من هرچقدم شب شیر بخوره هندونه اب هرچندساعت ام بخوابه جیش نمیکنه .ولی همین ک بیدار میشه باید ببرمش دستشویی .ولی روز نمیتونه نگه داره

اخه تا کی باید هر نیم ساعت ببرم خسته میشه چون یبوست ام داره دکتر گفته از پوشک نگیر .ولی تابستون داره ...

چاره ای نداری خواهر شورت آموزشی‌هم که پیشنهاد میدن اونم داخلش یه جوریه عین داخل کاپشن بچه بدتر‌می سوزه.