2777
2789
عنوان

چطوری بچمو از پوشک بگیرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2590 بازدید | 74 پست
روزی‌دو سه بار؟؟؟پسر من از همون اول دو سه روز یه بار کم‌ پیش اومده هر روز‌دفع داشته باشه

ا شل ام هست یبوست نداره؟

پسر من تا یکسالگی فری لاکتور بود اسهال بود روزی هفت هشت بار بعد یکسال ک خوب شد یبوست شده .الان یک روز ام داروشو ندم فرداش سفت میشه.سفت ام شدنی 4~5بار کم کم دفع میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ا شل ام هست یبوست نداره؟ پسر من تا یکسالگی فری لاکتور بود اسهال بود روزی هفت هشت بار بعد یکسال ک خو ...

پسر‌من سر یک‌سالگیش‌ اسهال بود جوری‌که خون میومد‌بعدش دکتر یه دارویی‌داد الان اسمش‌یادم‌نمیاد شربت بود.الانم سفته ها عین یبوست ولی زیاد میشینه.خیار و شیر زیاد بده چیزای شیرینم نده شکمش نرم تر‌بشه

داره دستشویی فرنگی دستشویی ام میاد ولی زود زود ک میره خسته میشه میبینی دو روز اول خوبه از فرداش یه ب ...

یادم نیست دقیق . فکر کنم سه سالگی . زن داداش من انقد وسواس بود 4سالکی از پوشک تونست بگیره اونم با هزار مکافات بچش میرفت مدرسه به زور یادش بده خودش بشوره چون همه چی دیر یاد داد . بعد ادم چرا پول پوشک بده

پسر‌من سر یک‌سالگیش‌ اسهال بود جوری‌که خون میومد‌بعدش دکتر یه دارویی‌داد الان اسمش‌یادم‌نمیاد شربت ب ...

پسر من با هیچی خوب نمیشد الو ابمیوه سوپ هرچی میخورد همین بود شربت سنا و انجیر ام فرقی نکرد الان شربت هیدوکسید منیزیم داده بهش گفت تا دوماه بده اگه خوب نشد ببرش فوق تخصص گوارش کودکان.سه هفته دیگه مونده دو ماه شه. خیلی عصابم سر این قضیه خورده

یادم نیست دقیق . فکر کنم سه سالگی . زن داداش من انقد وسواس بود 4سالکی از پوشک تونست بگیره اونم با هز ...

من نه کثیف شدن خونه نه پول پوشک نه هیچی واسم مهم نیست فقط میخوام اذیت نشه. این ماه ک میخوام از شیر بگیرمش بعد یکماه ام استراحت بهش میدم مرداد ماه ایشالا شروع میکنم.شاید تا اونموقع بهتر شد.

پسر من با هیچی خوب نمیشد الو ابمیوه سوپ هرچی میخورد همین بود شربت سنا و انجیر ام فرقی نکرد الان شربت ...

دم‌ کرده ی‌ سنا دادی بهش؟میگفتن‌بستنی‌هم خوبه نمیدونم چقد راسته.روغن زیتونم‌میگفتن خوبه ولی خواهرم‌شوهرم به دخترش‌یه پودری‌رو با آب‌قاطی‌میکرد میداد واسه یبوستش‌ فک کنم‌خوب‌شد.ایشالا خوب بشه عزیزم بچه تا بزرگ‌بشه دق میده آدمو

یادم نیست دقیق . فکر کنم سه سالگی . زن داداش من انقد وسواس بود 4سالکی از پوشک تونست بگیره اونم با هز ...

نه دیر خوبه ن زود هر چیزی وقت خودشو داره. خداییش این از پوشکگرفت از تمام مراحل سختتره انگار فیناله😂😂

نه دیر خوبه ن زود هر چیزی وقت خودشو داره. خداییش این از پوشکگرفت از تمام مراحل سختتره انگار فیناله😂 ...

اره خیلی سخته ولی وقتی موفق شدی خیلی حس خوبیه . حس میکنی بچه ت بزرگ شده از سن نوزادی خارج شده . 

دم‌ کرده ی‌ سنا دادی بهش؟میگفتن‌بستنی‌هم خوبه نمیدونم چقد راسته.روغن زیتونم‌میگفتن خوبه ولی خواهرم‌ش ...

اره والا نه دم کرده ندادم شربتش و دادم فلوس ام اثر میکرد ولی دکتر گفت بیشتر از دوهفته نده.بستنی ک گفته اصلا نخوره بدتر میشه.روغن زیتون و ک اصلا نخورد نه خالی نه تو غذا لب نزد .ولی مقعدشو چرب میکردم شکمش ومالش میدادم فایده نداشت .دکتر گقپفت ممکنه تنبلی روده داشته باشه

من شنیدم هر چی ب سه سالگی نزدیکر باشه راحتتر از پوشک گرفته میشه اکثرا اون چرا تو چهارسالگی یاد نمیگرفته عجیبه بچه 4ساله دیگه یاددادن نمیخواد خودش همه چیو میفهمه