2777
2789
عنوان

چطوری بچمو از پوشک بگیرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 74 پست
اخه تا کی باید هر نیم ساعت ببرم خسته میشه چون یبوست ام داره دکتر گفته از پوشک نگیر .ولی تابستون داره ...

چرا اذیت بشه خب اون میخاد میخاد تو پوشک جیش کنه بره دست شویی . دوهفته اذیت بشه خب یاد میگیره . برای یبوستشم شربت انجیر بخر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چاره ای نداری خواهر شورت آموزشی‌هم که پیشنهاد میدن اونم داخلش یه جوریه عین داخل کاپشن بچه بدتر‌می سو ...

بعضی ها رو دیدم داخل شرت بچشون از این پوشکهای ساده خانما که موقع زایمان استفاده میکن میذارن یا نوار بهداشتی نمیدونم جواب میده یا نه

چرا اذیت بشه خب اون میخاد میخاد تو پوشک جیش کنه بره دست شویی . دوهفته اذیت بشه خب یاد میگیره . برای ...

اخه نیم ساعت خیلی کمه بعضی وقتا عصابش خورد میشه .نمیدونم والا چیکار کنم .من ب امید اینکه بزرگتر بشه فاصله اش بیشتر میشه دست نگه داشتم .وگرنه شده دو هفته ام بازش گذاشتم

چندماهش بود کامل یاد گرفت؟چقد طول کشید یلد بگیره؟

دو سالش بود شروع کردم تو یه هفته یاد گرفت . 4روز اول فقط نیم ساعت نیم ساعت میبردم هیچی یاد نگرفت ولی از روز پنجم و ششم موفق شدم سر ساعت که میبرمش اونم دست شویی کنه . ولی باز خودش نمیگفت فقط من ساعتش دستم اومده بود . بعد یه هفته کامل میومد اشاره میکرد که جیش دارم . 

ینی همه بچه ها اینجوری اولش زود ب زود جیش میکنن؟

آره بابا باز پسر من خداروشکر‌وقتی خوابه نمیکرد بچه خواهر شوهرم تو خواب ۳،۴‌بار میگه جیش‌میکنه میگه سابقه داشته پی‌پی هم‌ کرده.ولی‌بعد یه مدت عادت میکنن نگه دارن

بعضی ها رو دیدم داخل شرت بچشون از این پوشکهای ساده خانما که موقع زایمان استفاده میکن میذارن یا نوار ...

ن اونم میسوزونه پسرم کوچیک‌تر بود استفاده کرده هم خیلی پت و پهنه هم بعده یه بار جیش‌جمع میشه نم‌میده نمیصرفه

آره بابا باز پسر من خداروشکر‌وقتی خوابه نمیکرد بچه خواهر شوهرم تو خواب ۳،۴‌بار میگه جیش‌میکنه میگه س ...

شب بابا مهم نیست بنظر من روز مهمتره .بچه های شما دفعشون چطوره روزی چند بار؟پسر من یبوست داره دارو میدم روزی دو یا سه باره

خب هر چند ساعت جیش میکرد؟

زیر یک ساعت . دختر من مایعات زیاد میخورد . بعضی وقتاهم دو ساعت طول میکشید ولی من میبردمش . ببین یه لگن کوچیک بزار توش ابپر کن تو دوتا اسباب بازی بنداز توش بگو بیا بریم اب بازی کنیم شلوارتم در بیار خیس نشی. بزار بازی کنه جیشم داشت خب جیش میکنه . سقف چند تا بادکنک بزن . بزار اذیت نشه . یا دست شویی فرنگی بچگانه بخر بزار بشینه روش بازی کنه واسه خودش

شب بابا مهم نیست بنظر من روز مهمتره .بچه های شما دفعشون چطوره روزی چند بار؟پسر من یبوست داره دارو می ...

روزی‌دو سه بار؟؟؟پسر من از همون اول دو سه روز یه بار کم‌ پیش اومده هر روز‌دفع داشته باشه

زیر یک ساعت . دختر من مایعات زیاد میخورد . بعضی وقتاهم دو ساعت طول میکشید ولی من میبردمش . ببین یه ل ...

داره دستشویی فرنگی دستشویی ام میاد ولی زود زود ک میره خسته میشه میبینی دو روز اول خوبه از فرداش یه بار میاد دوبارشو شکلات میدم سه بارشو گول میزنم نمیخوام اذیت بشه پس ازکی میتونن بیشتر خودشونونگه دارن از چندماهگی سه چهار ساعت یه بار میشه؟