2777
2789
عنوان

چطوری بچمو از پوشک بگیرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2590 بازدید | 74 پست
شرت عین مایو امااگه جیش کنه بیرون نمیزنه خوبیش اینه بچه دیگ میفهمه پوشک نیست

حتما میخرم‌ خیلی ممنون دوست دختر من اصلا خیلی بده خیلی حساسه بخدا پشتش داغون شده

فرزادم دنیای من😍🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر نیم‌ساعت ببرش‌بعدشم بچه ها اولش مقاومت میکنن آب ملایم بریز اونجاش به ثانیه نکشیده جیش‌میکنه اینکا ...

میشه منم کمک کنید پسرم ،23ماهگشه هر نیم ساعت جیش میکنه همه بچه ها اولش اینجوری ان یا صبر کنم بیشتر خودشو نگه داره من پارسال تابستونم بخاطر اینکه پاهاش میسوخت چندماه بازش گذاشتم الان قشنگ میدونه جیش چیه پی پی چیه دمپایی میپوشه میره جیش میکنه با دستمال کاغذی خشک میکنه میاد بیرون ولی بیشتر از نیم ساعت نمیتونه نگه داره خودشو از کی فاصله ادرارشون بیشتر میشه

میشه منم کمک کنید پسرم ،23ماهگشه هر نیم ساعت جیش میکنه همه بچه ها اولش اینجوری ان یا صبر کنم بیشتر خ ...

ببین هر نیم‌ساعت یا بیست دقیقه ببر بعدشم اصلا پوشکش نکن.یه مدت که تند ببری خودش یاد میگیره که نگه داره یا اینکه اگه مثل پسر من جیشو باشه خودش میگه جیش دارم.پسر‌من بعده دو ماه گفت جیش دارم ولی تو این دو ماه اصلا نبستمش گاهی وقتام اصلا همکاری نمیکرد ولی نذاشتم خودشو خیس کنه ولی تا پی‌پی رو بگه دقم داد

میشه منم کمک کنید پسرم ،23ماهگشه هر نیم ساعت جیش میکنه همه بچه ها اولش اینجوری ان یا صبر کنم بیشتر خ ...

به نظر من از پوشک بگیرش چون الان درک میکنه..من حاضرم بچم در همین حد درک کنه هر نیم ساعت ببرمش دستشویی😂

ببین هر نیم‌ساعت یا بیست دقیقه ببر بعدشم اصلا پوشکش نکن.یه مدت که تند ببری خودش یاد میگیره که نگه دا ...

پسر من همکاری نمیکرد رفتم دمپایی خوشگل گرفتم الان بخاطر دمپایی میاد ولی همین ک نیم ساعت بگذره جیش میکنه من حتی شده یه هفته دو هفته ام بازش گذاشتم

پسر من همکاری نمیکرد رفتم دمپایی خوشگل گرفتم الان بخاطر دمپایی میاد ولی همین ک نیم ساعت بگذره جیش می ...

نذار از نیم ساعت بگذره تند باید ببریش تا عادت کنه😕بعد اینکه خودشو خیس کرد میگه جیش‌کردم؟اگه بگه یعنی آمادگیشو داره ولی الان‌بهترین موقع هستش دسگه بیشتز طولش‌بدی تنبل میشه

به نظر من از پوشک بگیرش چون الان درک میکنه..من حاضرم بچم در همین حد درک کنه هر نیم ساعت ببرمش دستشوی ...

من از یکسالگی با خودم میبردمش دستشویی و بازش گذاشتم جیش و پی پی و کامل بلده .ولی نمیتونه انگار خودشو نگه داره میخوام بدونم همسن و سالاش چند ساعت خودشونو نگه میدارن