2777
2789
عنوان

دلتون الان واسع کی تنگ شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 60 پست
واسه مامان‌بزرگم که چند ماهه بین ما نیس 😢😢

خدا بیامرزتشون❤

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر دوس دارم بدونم کی الان دلش واسه من تنگ شده🤔

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
نامزدم که قهریم 

منم 

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
منم 

خیلی دلم تنگه 

میخوام بیاددددددد اشتی کنیم

غرورم نمیزاره خودم برم جلو 

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
خیلی دلم تنگه  میخوام بیاددددددد اشتی کنیم غرورم نمیزاره خودم برم جلو

منم امشب باهاش قهر کردم   الانم بشدت پشیمونم

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
منم امشب باهاش قهر کردم   الانم بشدت پشیمونم

نه من پشیمون نیستم 

میدونم بازم میاد اشتی

ولی خب دلم براش تنگ شده خب  

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
نه من پشیمون نیستم  میدونم بازم میاد اشتی ولی خب دلم براش تنگ شده خب    

خب اره   همه ی ناز کشیدنا از طرف مرداس