2777
2789
عنوان

اونایی که سزارین کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمی یه سوال شماکه دوقلوبارداریدیادتون میادازکی شکمتون اومدجلو

اره عزیزم از ۴ ماه و نیم. الانم با اینکه وزن بچه ها خوبه ولی اصلا به شکمم نمیاد دو قلو باشن... نمیدونم طفلیا چجوری خودشونو جا کردن

اره عزیزم از ۴ ماه و نیم. الانم با اینکه وزن بچه ها خوبه ولی اصلا به شکمم نمیاد دو قلو باشن... نمیدو ...

من الان هفته دهم هستم ولی اصلاجلونیومده خیلی نگرانم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
من الان هفته دهم هستم ولی اصلاجلونیومده خیلی نگرانم

الهی 😍 خیلیییی زوده عزیزم اصلا نگران نباش 

فقط حتما روزی دوبار شکمتو چرب کن. ۳ ماهه سوم یهو شکمت بزرگ میشه کلی ترک ترک میفته....

من از بیمارستان اومدم رفتم حموم تنها، نشستم نخوابیدم، فردا صبحش رفتم لباسای‌‌ پسرمو سرپا شستم، اصلا خودمون ننداختم‌‌ خودمو سرحال نشون دادم خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومد ولی چیز سنگین اینا بلند نکن

من از بیمارستان اومدم رفتم حموم تنها، نشستم نخوابیدم، فردا صبحش رفتم لباسای‌‌ پسرمو سرپا شستم، اصلا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم خیلی امیدوار شدم 

اخه هرکی رو دیدم سزارین کرده یجوری خودشو مینداخت که ترسیدم تا یه ماه نتونم بلند بشم 😅

ممنون از راهنماییت عزیزم خیلی امیدوار شدم  اخه هرکی رو دیدم سزارین کرده یجوری خودشو مینداخت که ...

نه اونا خودشونو‌ میندازن‌ ببخشیدا‌ چس ناله میکنن. فک میکنن کلاس داره. هرچقد خودتو سرحال نشون‌ بدی استرس نداشته باشی حالت خوبه. من از قبل زایمان برای سزارینم‌‌ اصلا استرس نداشتم خداروصدهزار مرتبه شکر زایمانم‌ خوب بود، انشالله به سلامتی زایمان کنی. برای منم دعا کن😘