2777
2789
عنوان

اونایی که سزارین کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 73 پست

وای من از روز ۳ سرپا بودم اصلا نمی تونستم بخوابم😐

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غير از شب اول تو بيمارستان و فرداش كه اومدم خونه از همون اول كاراي بچمو همرو خودم انجام دادم اون يه روزم ميتونستم حالم خوب بود خواهرم نميزاشت ولي كار خونه تا ده يه هفته نكردم

دو سه روز بعد زایمان سر پایی والا تو زایمان من مامانم فقط غذا پخت اونم خودم همه چی رو حاضر کرده بودم

منو مامانم از هم دوریم. برا زایمانم قراره بیاد اینجا... میدونم فامیل همسرم میریزن سرم دلم میسوزه برای مادرم ک هی بخواد بشور بساب کنه....

من زایمانم خیلی خوب بود درد نداشتم ولی قشنگ حس میکردم شکمم پاره است سرفه ک میکردم انگار شکمم باز می‌شد روز اول ک کلا باید استراحت کنی اصلا خودتو زیاد تکون نده احتمالا نتونی شیر بدی شاید شیرت نیاد اشکال نداره بگو  به بچت شیر خشک با قاشق بدهند ک مشکلی براش پیش نیاد روز اول ک بگذره روز دوم بلندت میکنن سعی کن راه بری و هر چند ساعت یه بار راه برو. من روز چهارم از چهار طبقه رفتم بالا. البته با استراحت وسط راه

فردای عمل که گفتن پاشو راه برو بعدش دیگه مشکلی نداشتم استراحت هم در حد نشستن 

خواهر شوهرام سزارین بودن تا دو هفته تشک مینداختن... من فکر میکردم اینجوریاس 🤣

واین که اصلا نباید بی تحرک باشی ..وقتی خوابیدی هم هی پاهتو تکون بده ۴ ساعتم بعد عمل میارنت پایین...وبهت میگن ۲ ساعت یک بار بیا از تخت پایین راه برو ...اینا برای این که خون جمع نشه تو پاهات..حتما تحرک داشته باش برای این که درد رو تحمل کنی حتما شیاف استفاده کن تو بیمارستان خودشون میزارن .تو خونه هم اومدی تا چند روز بزار تا درد نکشی

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
من ک جابخیه هام هنوز خوب نشده ودرد دارم الان چهل روزه  سرگیجه وسردرد هم دارم یعنی داغونم

موقع عمل سرتو تکون دادی؟ شنیدم سر درد بخاطر تکون دادن سر حین عمل هست....

خواهر شوهرام سزارین بودن تا دو هفته تشک مینداختن... من فکر میکردم اینجوریاس 🤣

من سر زایمان دومم بچه اولم ۱۱ ماهش بود از روز دوم که اوندم خونه کارای اونم انجام می دادم

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
واین که اصلا نباید بی تحرک باشی ..وقتی خوابیدی هم هی پاهتو تکون بده ۴ ساعتم بعد عمل میارنت پایین...و ...

مرسی عزیزم شیاف دیکلوفناک دیگه؟ دو بسته گرفتم فعلا 😅

مرسی عزیزم شیاف دیکلوفناک دیگه؟ دو بسته گرفتم فعلا 😅

آره همون...من بچم بستری بود فقط با شیاف میتونستم سرپا وایستم برم بیام وگرنه نمیشه درد شکم نمیزاره آدم تکون بخوره

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........