2777
2789
عنوان

اونایی که سزارین کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم خوبیم ما خودت چطوری

ممنون گلم ..خوبم خداروشکر ..اعظم جون برام خیلی دعا کن من دلم نی نی میخواد دعا کن ک معجزه بشه خدا یه تو دلی بهم بده همش گریه میکنم بخدا 

خدایا زندگیم را می‌سپارم ب دست های مهربان تو 
معجزه چرا مگه مشکلی هست

خب نمیشه ک نمیشه..اسپرم بعضی وقتا همش میریزه بیرون یا باز رابطمون کامل نمیشه ..خسته شدم بخدا 

خب نمیشه ک نمیشه..اسپرم بعضی وقتا همش میریزه بیرون یا باز رابطمون کامل نمیشه ..خسته شدم بخدا 

عزیزم قرار نیست اسپرم خارج نشه که. همیشه میریزه بیرون بعد پریودت یک شب درمیون رابطه داشته باش. بعد از ۶ ماه نشد برو دکتر بهش بگو برات سونو مینویسه و قرص و دارو میده اوکی میشی

عزیزم قرار نیست اسپرم خارج نشه که. همیشه میریزه بیرون بعد پریودت یک شب درمیون رابطه داشته باش. بعد ا ...

سنو رفتم همه چی خوب بود اعظم جون..فکر میکنم رابطمون عمیق نیس نمیشه ..بخدا بریدم یه دونه بچه می خام خدا داره اذیتم میکنه   چقدر تحمل کنم 

سنو رفتم همه چی خوب بود اعظم جون..فکر میکنم رابطمون عمیق نیس نمیشه ..بخدا بریدم یه دونه بچه می خام خ ...

عزیزم ربطی ب عمیق بودن نداره. فولیکولات خوب بود؟ اگه آره پس استرس نمیذاره باردار بشی

عزیزم ربطی ب عمیق بودن نداره. فولیکولات خوب بود؟ اگه آره پس استرس نمیذاره باردار بشی

اره روز یازدهم پر بودی رفتم 19بود گفت تا روز 12هم بزرگتر میشه ..استرس ک خدای استرسم 

اعظم جون آلت هنوز داخله وقتی اسپرم میاد همش میریزع بیرون چرا 

اره روز یازدهم پر بودی رفتم 19بود گفت تا روز 12هم بزرگتر میشه ..استرس ک خدای استرسم  اعظ ...

خب کاملا عادیه میخوای کجا بمونه ‌پس؟ برا همه میریزه بیرون. تا وقتی استرس دازی بیخیال حاملگی شو . من پارسال این موقع باردار شدم ان شاالله توام میشی نذر کن

خب کاملا عادیه میخوای کجا بمونه ‌پس؟ برا همه میریزه بیرون. تا وقتی استرس دازی بیخیال حاملگی شو . من ...

خیلی نذر کردم خیلی ..همش قرآن میخونم نماز حاجت میده میخونم ذکر میگم نذر پول کردم بدم فقیرا..نمیدونم میگم باید هیچی نریزه بیرون ک باردار بشم