2777
2789

؟؟؟ 

یکی از اقوام شوهر یه موقع میاد خونمون میمونه

یه کم با هم صمیمی هستیم، یعنی صمیمی که چه عرض کنم اون درد دل میکنه من گوش می‌کنم (اینم بگم در ظاهر باهام خوبه ولی دیدم تو روم گفته مثل خواهرمی ولی پشت سرم بهم تهمت ناروای دروغگویی زده، رابطه مو با یه فامیل دیگه شون خراب کرده ولی من به ناچار به روی خودم نیاوردم فقط کمتر تحویلش گرفتم) یه موقع هم چون ازم کوچکتره راهنمایی میکنم، مجرده

این بار یه سری حرفا زد که خیلی خیلی تعجب کردم

مثلا از تجربه های جنسی شخصیش گفت (با کسی نبود البته) و انگار هی سعی داشت باب مکالمات اینطوری رو باز کنه، خب من نه شان خودم و نه جایگاه و نسبت با اون اجازه نمی داد در این حد باهاش راحت باشم

گفتم باید از مشاور سوال کنی

بعدش یه مدت بعد یه متن نشونم داد تو همین وادی ها بود😐 گفتم چرت و پرته

یه مدت بعدتر از یکی از دوستاش صحبت کرد، گفت ازش بزرگتره و متاهل انگار از همین چرت و پرت ها میگن با هم و میخندن

حتی اگه تحت تاثیر اون بوده باشه چرا باید بخواد چنین رابطه ای با من داشته باشه؟ یا حالا چرا به جای شوخی های این مدلی شخصی ترین اطلاعاتش تو این موارد رو گذاشت کف دستم؟؟؟ ذهنم خیلی مشغول شده علت کارش چی بود

I will always love you❤️💖💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مریض جنسی زیاد هست چه خانوم چه آقا دنبال رابطه های غیر شرع و عرف هستن توجه نکن نادیدش بگیر و خیلی رک باهاش درمیون بزار که خوشت نمیاد اینجور‌مکالمات بینتون رد و بدل شه

آواکادو سایت🥑                                                            

نه، جوری رفتار نکردم جرأت همچین کاری داشته باشن. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

خیلیا بدشون نمیاد از سر کنجکاوی ببینن اوضاع جنسی طرف چطوره 

یکی از آشناها به من میگفت کاش نشونم میدادی لابیاهات چقدره که میگی عمل نمیخواد😤😤😤😤یعنی بعضیا خیلی وقیحن 

به جایی در زندگی رسیدم که کمتر حرف میزنم😎بیشتر فحش میدم🥹😂