2777
2789
اره منم با خود شوهرم به نتیجه رسیدم

راه حلی ک دادمو خوندی؟

خودم یکسال تو خونه همسرم بودم اما ارتباط جنسی نداشتیم چون واقعا نمیتونستم قفل میکردم

بعدشم ک اولین رابطه برقرا شد باز هر سری همین حالت قفل کردن بود

تا اینکه کم کم این روش و انجام دادم نتیجه ش خوب بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلی ک دادمو خوندی؟ خودم یکسال تو خونه همسرم بودم اما ارتباط جنسی نداشتیم چون واقعا نمیتونستم قف ...

بله گلم شما هم یجورایی از روش تدریجی استفاده کردی مثل ما.

تبریک میگم که درمان شدی

ان شاءالله به حق این ماه عزیز مشکل همه ی خانمهای واژیسم حل بشه

فقط کافیه که نترسن و مرحله به مرحله تمرین کنن

فکر نکنن معجزه میشه و یهو هوب میشن

باید کم کم تمرین کنن با شوهرشون

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
ی راه میگم جواب داده معمولا موقع دخول احساس میکنید داره ی چوب داخل بدن میشه انقدم بدن سفت میشه ک نگ ...

من هم بنظرم این راه حل بیشتر جواب میده تا بخوای با زور ودرد واردش کنی.ولی مشکلی که هست اگه زیاد طول بکشه شوهرم نعوظشو از دست میده

شوهر منم راضی ب این روش نیس میگ تا اخر عمر نوکیریتو میکنم من راضیم ب این شرایط ول کن این آلت مصنوعی ...

بله،شوهر منم اصلا راضی به این کار نیس.میگه باید طبیعی پیش بره

من تا جایی که خوندم گفته بودن از بی حسی استفاده نکنین.فقط ژل لوبرکانت ساده بدون بی حسی.تمرینات کگل ر ...

خب من همش ترسم ازاولش که پلمپی ویکم سخت.....به بعدش فکر میکنم راحت باش دیگه برا همون اول که میخاد بکارت ازبین بره اسپری بزنی تا راحت ترباشی

ی راه میگم جواب داده معمولا موقع دخول احساس میکنید داره ی چوب داخل بدن میشه انقدم بدن سفت میشه ک نگ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت اگه تجربه دیگه هم داشتی بهم بگو

فکر میکنم اولین بار ترسناک به بعدش دیگه راحت تری