و اما راه نجات من همسرم بود
باهم تمرین میکردیم بهم این اطمینان رو داد که داخل نمیبره تا من نترسم
و فقط در حد لمس الت با .... انجام میداد
ببخشید رک میگما بخدا بی حیا نیستم
فقط چون خودمم این رنجو درد رو کشیدم
میفهمم چقدر سخته من سه چهارماه تو خونه شوهرم دختر بودم و اون تحمل میکردو چیزی نمیگفت و من زجر میکشیدم و دلم براش میسوخت...
خلاصه همین که در حد مالیدن التش با ... هم نمیذاشتم زیاد نزدیک ... ببره
اما با تمرین هرروزه یا هفته ای چند بار
ترسم کمتر شد
بعد یه مدت گفتیم خب حالا یه کم یه ذره از سر آ.ل.ت رو اجازه بدیمبره داخل و من اولش از همینم حتی میترسیدم اما چون این مدت تمرین داشتیم و همسرم التشو میمالید به... یه کم ترسم کمتر شده بود
سر الت رو یه کم برد داخل خیلییییی من اذیت میشدم چون از ترس هورمونهای بدنمم به هم ریخته بودو خیسی واژن نداشتم؛ عرق رازیانه خوردم تا خوب بشه این موضوع...
یه مدت در خد همین سر ... بهش احازه میدادم
تا اینکه یه شب شوهرم بهم گفت خانومی بهت تبریک میگم تو خیلیییی بهتر شدی و مطمئنم به زودی خوب میشی
اوایل نمیذاشتی حتی سمتت بیام الان سرشو میذاری برع داخل...
و منم با این حرفش قققققننننندددددد تو دلم آب شد و کلی خوشحال و امیدوار شدم و از اونجایی که این بیماری فقط بخاطر ترس هست و اگه ترس بریزه درمان میشی
منم بخاطر این مدت تمرین و علی الخصوص حرفی ک شوهرم زد خیلییییی بهتز شده بودم
و یه شب ازش خواستم بذاره من بیام روش و تمرین کنم
چند شب خودم اومدم روی همسرم و ا.ل.ت.ش رو میگرفتم و به ... میمالیدم و بعد یه مدت یه کم سرشو بردم داخل
و یهو تا نصف بردم و بــله با کمال ناباروری پرده بکارتم زده شد و از هوشحالی گریه میکردم و همسرم لبخند عاشقانه ای میزد😍😍
مشکلی بود که اعصاب و روانمو مختل کرده بود
واقعا عذاب اور بود
فکر میکردم همیشه دختر میمونم
اما الحمدالله حل شد.
از اون به بعد هفته ای یکبار همینکارو انجام میدادیم اما خب من طبعا اوایلش بود و یه کمم واژنم خشک بود خیلی اذیت میشدمو خون میومد همش
اما خوشحال بودم ک الان مشکلم فقط دردشه و دیگه ترس از رابطه نیستو دیگه همسرمو ناخواسته پس نمیزنم و واژینیسم نیستم
اون مشکل خونریری و خشکی واژنم با رعایت کردن همسرم و خوردن عرق رازیانه خیلی بهتر شد و یه مدتم ژل لوبریکانت زدم
از اون قضیه هنوز یکسال هم نگذشته ولی الان خیلی خوبم و از رابطه جن.سی با همسرمم خیلی راضی ام.
پس از شوهرتون بخواین خیلی هواتونو داشته باشه و خودتونم باهاش همکاری کنید و مثل ما تمرین کنید مرحله به مرحله تا ترستون بریزه
در این فاصله هم روزها همش کگل انجام بدین و اعتماد به نفستون رو تقویت کنید و حرفهای خوب بزنید و مطالبی که از لذت رابطه جنسی خصوصا برای خانمها توش نوشته شده رو بخونید
بخدا با همینا درمان میشید