2777
2789
خب من همش ترسم ازاولش که پلمپی ویکم سخت.....به بعدش فکر میکنم راحت باش دیگه برا همون اول که میخاد بک ...

عزیزم بکارت من از بین رفت یعنی خونریزی داشتم ولی داخل نرفت.کاری به بکارت نداره.تو باید واژنتو بشناسی.من با انگشتم امتحانش کردم.قبلا یه دید دیگه نسبت بهش داشتم.در واقع عضلات داخل واژن هست که نمیزارن الت بره تو .وقتی انگشتمو داخل میبرم انگار از بالا وپایین بهش فشار میاد.نمیدونم چی باعث میشه اینقدر این عضلات منقبض بشن.من ترسی هم از دخول ندارم.ولی باز ماهیچه ها منقبض میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بکارت من از بین رفت یعنی خونریزی داشتم ولی داخل نرفت.کاری به بکارت نداره.تو باید واژنتو بشناسی ...

جدی من نمیدونستم اینو پس اگه بکارتمم ازبین بره بازم مشکل دارم؟؟؟؟

جدی من نمیدونستم اینو پس اگه بکارتمم ازبین بره بازم مشکل دارم؟؟؟؟

نمیدونم دقیقا.شاید بکارت من کامل از بین نرفته.ولی وقتی انگشتمو میکنم داخل،ماهیچه های داخل خیلی بهش فشار میارن.تو با انگشت امتحان نکردی

نمیدونم دقیقا.شاید بکارت من کامل از بین نرفته.ولی وقتی انگشتمو میکنم داخل،ماهیچه های داخل خیلی بهش ف ...

خب من هنوز بکارتم هست میترسم پاره بشه دردسر بشه برام نمیدونم چیکار کنم بخدا یه نفر نیست راه حل بده😓

مرسی عزیزم از راهنماییت اگه تجربه دیگه هم داشتی بهم بگو فکر میکنم اولین بار ترسناک به بعدش دیگه راح ...

اره بابا دقیقا همینه

بعدش ی چیز یادم رفت بگم

مدتی بعد از اولین نزدیکی و پاره شدن پرده بکارت نمیدونم چی شد ک عفونت گرفتم رفتم دکتر بهم پماد تزریقی داد باید با دستگاه اپلیکاتور پماد و تزریق میکردم واقعا مونده بودم چکار کنم

بعدش دیدم چاره ای نیست ی اینه بزرگ گذاشتم جلوم و ببخشید پاهامو باز کردمو دستگاهو ک سرشم کرمی کرده بودم ک لیز شه ب ارومی کردم داخل فقط نیم سانت خیلی میترسیدم چیز جالبی ک تجربه کردم این بود تا نیم سانت رفت تو دیدم انگار دستگاه داخل یه خَلاء رفته فشار دادم دیدم کامل رفت داخل

مثل ی تونل بود ک فقط ورودیش ی دیواره دیگه وقتی از دیوار رد شی اون تو دیگه مانعی نیست

این کمک کرد موقع دخول هم دقیقا ب این فکر کنم و ریلکس باشم

اره سوزش دارم انگار پوستم بشدت داره کشیده میشه 

ببین ی نقطه تحمل داره اونو رد کنی بکارت پاره میشه چون خود پرده بکارت حس نداره و بسیار نازکه

این ماییم ک تو ذهنمون اون درد و بزرگ میکنیم

ب فرم رابطه هم بستگی داره همه حالتارو امتحان کنید ببین با کدوم راحتی

وقتی میری دکتر سونو کنه برای اینکه دستگاه راحت بره داخل ی بالش کوچیک مث بالش نوزاد میزاره زیر کمرت پاهاتم باز و حالت ریلکس اینطوری دستگاه راحت میره داخل

اره بابا دقیقا همینه بعدش ی چیز یادم رفت بگم مدتی بعد از اولین نزدیکی و پاره شدن پرده بکارت نمیدون ...

دقیقا یه دیوار که بعدش دیگه مانعی نیس.مشکل همین دیواره دیگه

عجیبه هنوز عادی نشده براتون

حسم میگه مرد نقش مهمی داره وقتایی ک ب ارگاسم میرسم اون داخل انقد سُر میشه ک راحت میره تو

اما ی وقتایی ی جوری قفل میکنم ک ب همسرم میگم بیخیال شه و ی جوری ی روش دیگه مشکل اونو حل میکنم و تموم

خب من هنوز بکارتم هست میترسم پاره بشه دردسر بشه برام نمیدونم چیکار کنم بخدا یه نفر نیست راه حل بده😓

فکرنکنم با دست پاره شه.خیلی اروم وقتی که خودتو شل کردی انگشتتو ببر داخل.منکه اینطوری چیزیش نشد.مگه ازدواج نکردی.پاره بشه چه اشکالی داری

دقیقا یه دیوار که بعدش دیگه مانعی نیس.مشکل همین دیواره دیگه

عزیزم قبول دارم حرفتو اما بهتره این کار یهویی انجام شه

مثلا وقتی تو معاشقه هستین و در تلاشید همسرتون زیاد طولش نده چون استرستون بیشتر میشه

ببین ی نقطه تحمل داره اونو رد کنی بکارت پاره میشه چون خود پرده بکارت حس نداره و بسیار نازکه این مای ...

میدونین یه بار  اومدیم انجام دادین لبه های ....بی حس کردم بعد به اندازه ۵سانت داخل رفت چون بی حس بود وزیاد دردی نداشتم همینکه به بکارتم رسید هرچی فشار داد پاره نشد دردم داشتم 

خب چطوری میخای مشکلتو حل کنی به من بگو چیکارکنن بخدا میترسم 

من ک مشکل و تقریبا حل کردم

توکل کن ب خدا قبل رابطه ده تا صلوات بفرست

ارامش خیلی مهمه حالت ریلکس بودن باعث میشه عضلات شل کنن