2777
2789
عنوان

دعوام شده بدجور باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 83 پست
چقدبد

حال من خیلی بدتر از بده...

محکم بشین دلم...دوره اخره✌ خیانت یعنی☜ کاریو بکنی که اگر همسرت...خانومت..عشقت...کنارت بود اون کارو ☜هرگززز☞ نمیکردی💟 ولی ما بازم هم دیگه رو مییی بیییی نییییم💪👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا نمیتونم عذرخواهی کنم وقتی دعوامون میشه همش حالت خفگی دارم اگه بره بیرون و نخوادبام حرف بزنه

ولی مجبوری برو ازش معذرت بخواه مطمعن باش اونم جای دیگه جبران میکنه من و شوهرمم کلی دعوا داشتیم اول من پیش قدم شدم بعدا اون یاد گرفت تو معلم زندگی خودت باش اونم شاگرد خوبی میشه برات

دلم از این قهر ها میخواد که شوهرم یکی دو ساعت بره...ولی بدونی میاد الان ۵ روزه خونه بابامم و نیومده ...

من ۲۵ روزه ندیدمش میدونم با یکی دیگه خوشه

کاربر خیلی قدیمی مثلا ۹۴ اونموقع ها 
مشکلتون چیه؟چند سالتونه هر دو

تو تاپیکام هست و اصلا دل و دماغ توضیح ندارم

من ۲۱ اون ۲۹

محکم بشین دلم...دوره اخره✌ خیانت یعنی☜ کاریو بکنی که اگر همسرت...خانومت..عشقت...کنارت بود اون کارو ☜هرگززز☞ نمیکردی💟 ولی ما بازم هم دیگه رو مییی بیییی نییییم💪👎

همشون دیونه ان 

امشب شوهر من گیر داده چرا بابات برا عروسی داداشت سنگ تموم گذاشت ولی برای ما نه☹☹ در حالی که بابای خودش یه ریال هم کمکمون نکرد

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
من ۲۵ روزه ندیدمش میدونم با یکی دیگه خوشه

شوهرته...؟

شاید برای منم به اون همه برسه

عجب صبری خدا داره

ولی درس میشع نگران نباش مردا کلا کینه ای نیستن فراموش میکنن ...خب بش بگو ببخشید ک اینجوری گفتم منظور ...

خوشبحالتون که مرداتون کینه ای نیستن،شوهره من به شدت کینه ایه،از زمان خواسگاری ساده ترین چیزها و اصلا حتی معقول ترین چیزها رو تو دلش کینه کرده حتی بعد از ۷ سال،

نه دلخوری ساده ها کینه شدیده شدید،

الان دیگه ازش سرد و نا امید و دلشکسته ام دیگه دلم میخواد ازش جدا بشم،

همیشه باهاش راه اومدم اما....

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!
چقدر بد 😣خدا مشکلتو حل کنه آدم دلش یه حالی میشه بی قرار بی اعصاب 

ممنون اگر زحمتی نیس برا مشکلم یه صلوات بفرست خیر ببینی