2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغو تیکه های بزرگ باشه البته با زردچوبه و نمک فقط مزه دار کن و ب همه جاش بزن بعد بزار تو ماهیتابه و یکی دوتا کره رو بزار روی مرغا و شعله رو کم کن کره ها جذب میشه بهش و طعم دار میشه بعدم سسشو درس کن و بزار کنار مرغ .مثلا رب و هویج و الوچه 

مرغ رو یکم روش نمک و زردچوبه بپاش وبذار تو روغن حسابی سرخ شه بعد بذار کنار پیاز وفلغل دلمه ویه حبه سیر وهویج روتفت بده نمک و فلفل ورب رو اضافه کن وتفت بده بعد آب جوش اضافه کن ووقتی جوش خورد مرغات رو بنداز تو سس وبذار بپزه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

بزن تو گوگل یا اینستا زرشک پلو با مرغ نواب ابراهیمی اونجوری درست کن فقط ابشو بیشتر کن ک خورشتی بشه من بعد از امتحان دستورای مختلف این به مزاج منو همسرم  سازگار بود

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

پیاز رو خلالی خورد کن با زردچوبه و فلفل سیاه تفت بده یکم تفت دادی مرغا رو اضافه کن اونا رو هم با پیازا تفت بده یکم که طلایی شد یک استکان کوچولو اب و زعفران بریز روش چند حبه سیرم بنداز توش، در ماهیتابه رو بزار، ابش باید کم باشه هی بهش سر بزن تا نسوزه وقتی ابش خشک شد دوباره یه استکان کوچولو اب بریز این مراحل رو تکرار کن تا پخته بشه خوب له بشه،  اصلا فوق العاده میشه 

😋

ماهی خانوممم  

ببین چون مرغا خوب نی ی روش هست که خیلی خوب میشه. 

برای مرغ ربی مرغ صبح بزار یخش وا بره. بعد با زردچوبه و فلفل سیاه و یکم دارچین و یکم پودر سیر و یکم پاپریکا مزه دار کن. نمک و آبلیمو و پیاز هم بزن. ۴ ساعت بمونه یخچال بعد مرغ دربیار خوب سرخ کن‌ . بعد پیازا که تو مزه دار شدن ریختی هم سرخ کن‌ . رب هم بریز و خوب تفت بده. بعد مرغ بریز و آب بریز . خیلی خوشمزه میشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...