2777
2789

ازتون خاهش میکنم اگه کسی راهی بلده بهم بگه تازگیا نامزدم چند باری مستقیم و غیر مستقیم گفته بهم ک از لک صورتم خیلی خجالت میکشه تو روخدا کسی چیزی نمیدونه 

عزیزم لیزر اصلا خوب نیست مخصوصا اگه پوستت سفیده احتمال برگشتش خیلی زیاده من سونو دادم کبدم مشکلی ندا ...

من روغن تراپی کردم کرم زدم ماسک گذاشتم ولی بدتر داره بزرگ میشه یعنی کامل اعتماد به نفسمو گرفته خسته شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن زیتون اصل بگیر روزانه صورتتا باش ماساژ بده من تاثیرشا دیدم

ژل الوئه ورا معجزه میکنه امتحان کن

روغن کرچک هم میگن بمالی رو لک کم میشه البته هنوز امتحان نکردم 

اینایی بود ک میدونسم البته زمان میبره باید حوصله کنی و صبر

من هنوز عروسی نکردم چ برسه ب بچه وای نمیدونین گاهی فکر میکنم باردار ک بشم نتونم کرم بزنم چ خاکی باید ...

عزیرم من از بچگی کک و مک دارم. و خیلی اعتماد به نفسم و گرفته. اما درمان داره. یه دکتر هست به اسم مهرزاد میرزایی تو اینستا سرچ کن و کاراش و ببین. من هنوز نرفتم اما کاراش اگه بدون فتوشاپ و ادیت باشه عالیه واسه لک. یه کلینیک هم رفتم دوتاش و لیزر کیوسوییچ کرد که رفته. حدودا 6 ماه قبل. تست کرد برام که اگه جواب گرفتم برم کل صورتمو. من متخصص پوست رفتم گفت درمانش فقط لیزر کیوسوییچ هست. اینجا که رفتم واسه تست افا کلینیک هست. اینستا بزن میاره. 

ب نظرم ک شما بیشتر کمبود اعتماد ب نفس داری عزیزم. مخصوصا چون خانواده همسرت پوست خوبی دارن.

همین استرس و ناراحتی خیلی رو پوست تاثیر داره. 

شما جوونی قطعا برای لک صورتت درمانی هست. حتما یه دکتر خوب برو. دارو های پوستی کلا باید ب مدت طولانی استفاده شن تا جواب بده. 

اگه مشکل مالی نداری پیگیری کن و اصلا نا امید نشو

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

ماسک سفیده تخم مرغ خوبه کرم ویتامین سی هم خوبه...دوست گلم من تنبلی تخمدان داشتم از 15 سالگی انقدر دکتر رفتم همش بهم کپسول دادن خوب ک نشدم هیچ! بدترم میشدم!!! تا 3 ماه پیش آگنوگل گرفتم خیلی ب من خوب جواب داد همه جوشای زیر پوستی رفتن وقتی اونا رفتن لک هم برطرف شد...بازم دوست داشتی با دکتر مشورت کن

حساس نباش 

رژیم درست داشته باش

منم همین که میگین لک دارم فکر کنم بهش میگن کلو آسما ودر بارداری ونور خورشید بدتر میش

کرم گیاهی. سی گل خوبه بگیر استفاده کن 

تو نور  خورشید نرو

خودتا دست کم نگیر تو پوست بقیه را می بینی وحسرت میخوری چ میدونی اونا چ مسایلی دارن وحسرت چ چیزای تورا میخورن 

واکنش ونظر بقیه برات مهم نباشه. از خودت. اندام وپوستت دفاع کن واعتماد ب نفس داشته باش مطمئن باش بهتر میشی

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
ب نظرم ک شما بیشتر کمبود اعتماد ب نفس داری عزیزم. مخصوصا چون خانواده همسرت پوست خوبی دارن. همین است ...

بنظرتون چ کنم هر کرمی گفتن خوبه خریدم هر چیزی گفتم امتحان کردم بخدا خجالت میکشم دیگه بگم پول بدین برا پوستم 

روغن زیتون اصل بگیر روزانه صورتتا باش ماساژ بده من تاثیرشا دیدم ژل الوئه ورا معجزه میکنه امتحان کن ...

وای روغن زیتون که بده رنگدونه هارو فعال میکنه اتفاقا یه لک رو صورت من افتاد که بخاطر کرم روغن زیتون که زدم بوجود اومد رفتم دکتر کرمایی که استفاده میکنم پرسید بعد اینو گف کلا زیتون به صورت نزنین رنگدونه هارو فعال میکنه تو افتاب لک میندازه

اخه جوش میزنم با هر روغنی 

ژل آلوئه‌ورا رو امتحان کردی؟؟؟ 

خب ی مقدار کم استفاده کن صورتت ک نباید خعلی چرب شه حتماااا چند قطره کف دستت بریز بعد لک هارو ماساژبده بعد چند ساعت بشور 

دقت کن روغن زیتون باید اصل باشه 

حساس نباش  رژیم درست داشته باش  منم همین که میگین لک دارم فکر کنم بهش میگن کلو آسما ودر ...

دقیقا اسم کرم رو میشع بگین؟ من دوتا مشکل دارم یکی پوستم یکی با اینکه لاغرم ولی شکم گنده دارم دقیقااااا افتادم تو خانواده ای ک اینا رو ندارن همشدن تمل بدون شکم 

وای روغن زیتون که بده رنگدونه هارو فعال میکنه اتفاقا یه لک رو صورت من افتاد که بخاطر کرم روغن زیتون ...

اولین باره همچین چیزی میشنوم همه تایید میکنن روغن زیتونا 

حتی چن تا دکتر پوست بهم معرفی کردن .خعلی از دور و بریای خودم‌باهمین روش لک و حتی جای‌جوش هارو برطرف کردن