2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لایک

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

حدود ۲ سالی میشه ک لک اوردم روی بینی و گونه هام بدون دلیل و ناگهانی تا الان خیلی خرج کردم یکسال پیش ی دفعه صورتم ب شدت جوش زد رفتم دکتر گفت هورمونات ب هم ریخته قرص داد الان خیلی کم جوش میزنم اما همون چند تا هم ب شدت جاش میمونه برای لک صورتمم ضد لک هیدروکینون مدیلن داد ۳ ماه استفاده کردم بعد قطع کردم الان لکم برگشته 

منم بعد بارداری صورتم لک افتاد رفتم دکتر پوست بهم کرم ضد لک کرم ویتامین سی ضد افتاب و تونر داد استفاده کردم ولی پوستم حساس شد به افتاب الان تو افتاب برم لک میفته 

خودم قصدم اینه برم لیزر کنم قیمت هم گرفتم گفتن جلسه ای ۵۰۰ حالا دو دلم الان برم یا بزارم باردار بشم و بعد برم که اگه لک جدید افتاد اونم لیزر کنم

شمام برو ازمایش بده ممکنه بخاطر کبدتون باشه 

عزیزم لیزر اصلا خوب نیست مخصوصا اگه پوستت سفیده احتمال برگشتش خیلی زیاده من سونو دادم کبدم مشکلی نداره بخدا خسته شدم سر این لک کوفتی زندگیم داره از هم میپاشه

خانواده نامزدم همه پوستاشون عالی بدون هیچ کرمی بدون هیج رسیدگی ب پوست اما من وقتایی ک هستم باید دائم کرم دستم باشه خودم تو عذابم هر وقت کنارشونم تند تند جوش جدید میزنم قد گیلاس