2777
2789

بینیمو عمل کردم سه ماهِ،افتضااااحه افتضااااح اصلا انگار عمل نشده اصلا دست نزده به بینیم 

الانم که بهش میگم میگه عالیه بینیت،مشکلی نداره...گردن نمیگیره

خیلی ناراحتم

هرکیی میبینه میگه حالا عمل کردی اینجوری ای قبل عمل چی بودی:(

خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین 

باید چجوری راضیش کنم که ترمیم کنه

یا شکایت کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دکترت چیه؟ 

دکتر من که گند زد تو بینی ام کثافت میدونست من از اول بینی ام شکستگی داره عملش سخته ولی قبول کرد الان سوراخای بینی ام نامیزونه جلوش هم یکم کجه   تازه پررو هم بود میگفت خیلی خوب شده بعد اخرش اعتراف کرد من ترسیدم فلان کارو بکنم واسه همین کج شد بینی ات باید برم ترمیمی ولی پیش یکی دیگه لعنت بهش 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
اینهمه ورم؟!؟!؟!؟

تو به اون میگی ورم؟ بعضی ها از اینم بدترن تازه تا کامل ورمش بخوابه یکسال یا حتی دوسال باید تحمل کنی هرچند بعد 7 ماه خیلی کم میشه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
خوبه ک بینیت طبیعی ام نیست مشخصه عمل کردی ورمش زیاد نیست میخوابه این

قبل عمل استخونی بود الان گوشتی شده

وای وای از روبه رو افتضااااحه انقد که بزرگه

بعد اینکه متغیره بعضی روزا خوبه ولی اکثر روزا همینجوری بزررررگ میشه

ملت عمل میکنن دماغاشون کوچیک میشه خوشگل و قشنگ ولی واسه منو ببینید توروخدا:|

چون اونا بینی شون از اول سالمه فقط میرن فانتزی کنن ولی اونایی که مثلا شکستگی یا گرفتگی و واقعا مشکل دارن اخرش با دکترای ناشی داغون میشن