2777
2789

نذر کرده بودم واسه گربه های خیابون غذا بگیرم رفتم دامپزشکی محله ی قبلیم(شیش ماهه از اونجا رفتم ) 

اولش که سگ از این پا کوتاه ها دوید سمتم نزدیک بود سکته کنم فرار کردم گفتم میترسم😂 مگه ول کن بود سگه هی میومد ابروم رفت از بس وسط دامپزشکی دویدم اینور اونور

پسره سگه رو گرفت برد تو اتاق بغلی 

بعدش که غذا خشک رو گرفتم پسره برگشت گفت شما همون خانوم پرستاره هستین که همیشه میومدین گفتم بله گفت چقدر تغییر کردین خیلی چهرتون جا افتاده تر شده کار خاصی رو صورتتون انجام دادین😐

گفتم نه والا فقط یه ۱۰ کیلویی چاق شدم 

مردا خیلی دقت میکنن آخه یکی نیست بگه مرد به تو چه غذارو بده برم 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

نذر کاش می‌دادی بچه های گوشه خیابون ثوابش خیلی بیشتر بود 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذر کاش می‌دادی بچه های گوشه خیابون ثوابش خیلی بیشتر بود

گربه ها هم مثل بچه ن خیلی وقتا واسه اونا نذر کردم و به خواسته م رسیدم واقعا 

پولمم در حدی نبود که غذا اینا بگیرم رو هم رفته ۲ پرس نمیشد

من خیلی وقت پیش نذر کرده بودم تقریبا فراموش شده بود باید انجام میدادم 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

گربه ها هم مثل بچه ن خیلی وقتا واسه اونا نذر کردم و به خواسته م رسیدم واقعا پولمم در حدی نبود که غذا ...

قبول باشه عزیزم 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

کیه که خوشش نیاد خواهر😂ولی دیگه تمام خریدمو کردم اومدم بیرون😂

🤣🤣ولی وقتی یکی اینجوری میگه ازش تشکر کن بابت لطف و توجهش،چون خیلی رو حس و حال ادم تاثیر داره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️