2777
2789
عنوان

میخوام از دکترم شکایت کنم؟باید چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12329 بازدید | 24 پست
بینی منم شکستگی داشت کامران اکرمی کرج چند وقته عمل کردی؟!

یکسال و نیم 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
تو به اون میگی ورم؟ بعضی ها از اینم بدترن تازه تا کامل ورمش بخوابه یکسال یا حتی دوسال باید تحمل کنی ...

اخه دوستام عمل کردن انقد خوشگل شدن که حد نداره منو که میبینن مسخره میکنن میگن عمل کردی حالا چ وضعشه منم اعتماد به نفسم اومده پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان،شمام ورم داشتی؟ من فکر میکنم بینیم ورم نداره همینجوری بزرگه گوشتی شده دماغم

اره خیلی ورم داشتم الان بازم خیلی خیلی بهتر شده 

اتفاقا دخترخاله ام هم عمل کرده بود اولش عین گوشتی ها شده بود همه میگفتن بد شده ولی 6 ماه رو که رد کرد خیلی عالی شد 

یه دکتری هست مال تهرانه اسمش یادم نیست ولی معروفه خیلی ها بهش پیام میدادن اون میگفت پوست قابلیت ارتجاعی داره که تو عمل کشیده میشه و تا بیاد کم کم رو استخون بشینه و فرم جدید بینی رو بگیره طول میکشه حتی شده تا 2،3 سال ولی تغییرات چندماه اول بیشتر تو چشمه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

سلام من هم یک سال پیش عمل کردم پیش همین دکتر اصلا راضی نبودم هیچ تغییری نکردم تازه ایراد دماغم هم پیشتر دیده شد نه انحرافی رو درست کرد نه ایرادهای بینیم رو از بین برد فقط هزینه الکی دادم و مسخره دوست دشمن شدم فقط میدونم مطب فردیس این دکتر رو چه کسی پلمپ کرده اگر شاکی زیاد باشه راحت تر میشه خسارت گرفت وشکایت کرد چون قبلا شاکی داشته .

شکایتم کنی سرلج میفته بد عمل میکنه😩

سلام آخه عمل کنه آیا گندی که زده رو میتونه درست کنه منم برم برای ترمیم برای منم افتضاح عمل کرده کج نامتقارن آویزون دماغ قبلیم بهتر بود شبیه مردا شدم بجای کوچیکتر شدن بزرگتر شده خنده داره مسخره مردم شدم ماشاالله مردم هم منتظر یه سوژه هستن برای دست گرفتن بقیه /خودشون دل خرج کردن ندارن مشکل یکیو میبین میرن تا مسخره کنن دیگه نمیگن دکتر بیشرف خراب کرده میگن حالیش نبوده کجا بره/مخصوصا این فامیلا وای وای