2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 11912 بازدید | 789 پست
خواهش میکنم عزیزم منم چند وقته پیش تواوج اووووج ناامیدی بودم ولی گفتم خدایا میدونم که تومشکلموحل میک ...

ممنونم عزیزم الهی امین یا رب العالمین منم شوهرم ازم دوره بخاطر کارش ماهی یبارمیادخونه فعلا ی خبرای برای اینکه بیادشهرخودمون خیلی دلم شادکرده ولی بازم دلخوش نیسم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ای جانم🥹شک نکن گلم به وقتش دامنت سبز میشه و سرباز امام زمانت رو بغلت میکنی 🤲

الهی امین عزیزم انشالا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌸اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ فاطِمَة الزَهراء (س) و بِحَقِّ زِیْنَـبِ الکُبْریٰ (س)🌸

ان شاالله بادعای امام زمان عج حاجت رواباشید💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
ممنونم عزیزم الهی امین یا رب العالمین منم شوهرم ازم دوره بخاطر کارش ماهی یبارمیادخونه فعلا ی خبرای ب ...

نه عزیزم همین ذره ناامیدی که میگی دلخوش نیستم روهم سعی کن حذف کنی به چیزای خوب فکر کن انرژی مثت به خودت بده 

درست میشه گلم نگران نباش

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
نه عزیزم همین ذره ناامیدی که میگی دلخوش نیستم روهم سعی کن حذف کنی به چیزای خوب فکر کن انرژی مثت به خ ...

یاخدا بخدا ایقدر ذوق اینکه بیادخونه پیشم یروز رو دارم ذوق بچه این قدر ندارم اره اینومیدونم نتیجه صبوریمو خدامیده یرزو

سلام و درود

چقد خوشحالم که اینجام چون بهش نیاز داارم

منم میخوام مراقبه کنم 

سعی کنم نمازم اول وقت بشه ولی  حیف ک مثل قدیما نیست که براش اشتیاق و شوق داشته باشم...

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

سلام خواهر گلمممنون از تاپیک زیباتونبرای مراقبه مهم ترین اصلش رو خدا فرموده««ان الصلوه تنهی عن الفحش ...

درسته ک میگن اگه نماز با حضور قلب خونده نشه و قبول نشه به درگاه خدا

هیچ کدوم از اعمال خوبمون پذیرفته نمیشه؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
اصلاعات زیادی دارم ولی یه چیزایی رو که میبینم امیدمو از دست میدم و مقایسه میکنم یه سریا رو...

عزیزم چقدر خوبه که اطلاعات زیادی داری به همین داشته هاتون تکیه کنید وکمک بگیرید ناامیدی هیچ جایی توقلب یک انسان دانانداره منظورم از دانا درس وتحصیلات نیست اینکه راجب خدا وفرستاده هاش چیزهای زیادی میدونید یعنی خیلی جلوتراز بقیه هستین صبر داشته باشین به خداتوکل کنیدوب امامش توسل 

ان شاالله مشکلات وناامیدی ها خیلی زودحل میشه 

سلام و درودچقد خوشحالم که اینجام چون بهش نیاز داارممنم میخوام مراقبه کنم سعی کنم نمازم اول وقت بشه و ...

چه افتخار و شوقی بالاتر از این ک تو این شلوغیای دنیا

همه رو بزاری کنار و چند دقیقه ای رو با خالقمون خلوت کنیم😍

الهی امین عزیزم انشالا

گلم فقط ببخشید اونطور نوشتن ان شاءالله معنی خوبی نمیده🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

سلام و درودچقد خوشحالم که اینجام چون بهش نیاز داارممنم میخوام مراقبه کنم سعی کنم نمازم اول وقت بشه و ...

اینو بدون قشنگم دعوت شده ای و قسمتت بوده🌺😍قدرخودتو بدون خیلی

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

چشم 💙 شما هم برای من دعا کن

چشمت روشن به جمال آقا امام زمان عج الله 😚

ان شاءالله امام زمان عج الله آمین گوی دعاهات باشه🤲🏻🤲🏻💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

عزیزم منم یه مدت درگیر بودم وواقعا نماز خوندن بر ام سخت شده بودیک روز نشستم باخدااز ته دل حرف زدم گفتم خدایاچراتوفیق نماز ازم گرفته شده خودت گفتی هرکه رابخواهی هدایت میکنی پس کمکم کن به راهی طریقی من دوباره بهت وصل بشم باورنمیکنی اتفاقاتی افتاد که من کم کم دوباره مشتاق شدم وباید بگم فقط وفقط خواست وکمک خدابودکه دوباره راهمو پیداکردم ذکر استغفراالله ربی واتوب الیه هم خیلی کمک میکنه 

ان شاالله شماهم هرچه زودتر وصل بشی وراهتوپیداکنی عزیزم❤️

ممنونم عزیزم الهی امین یا رب العالمین منم شوهرم ازم دوره بخاطر کارش ماهی یبارمیادخونه فعلا ی خبرای ب ...

ان شاءالله اون جوری ک میخای پیش بره برات گلم