2777
2789
عنوان

اب انار برای زردی نوزاد بالای یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 15939 بازدید | 82 پست
ترس نداره من تو طب سنتی بودم .جلو خودم اینکارو کردن واسه بچه گریشم نگرفت

من انقد میترسم مخصوصا درد کشیدن بچه رو ببینم 

اصلا بچه بغل میگیرم حس میکنم شیشه س الان که از دستم بیفته 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
یاد خودم افتادم پسرم دو هفته تمام زیر دستگاه بود تو خونه شبو روز مکافاتی داشتم خیلی سخت بود...ان شاء ...

دو روز تو دستگاهوبود اومد پایین . باز اومده بالا .مسئول ازمایشگاه گفت دیگه فتوتراپی فایده نداره . باید درمان دارویی بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انقد میترسم مخصوصا درد کشیدن بچه رو ببینم  اصلا بچه بغل میگیرم حس میکنم شیشه س الان که از د ...

وای منو نگو که بچمو انقدر خون‌گرفتم از وقتی به دنیا اومده تا حالا 😭

باقالی پلو اونم‌ مثلا دو سه بار . یعنی فاویسمه؟

تست باید بده ببر دکتر بگو براش بنویسه. کلا چون طول کشیده باید خودش می نوشت

اصلا هم نگران نباش حتی اگه. فاویسمه. مشکل خاص نداره فقط باید هرگز هرگز باقلا نخوره حنا ب بدنش نزنی   وچند تا دارو. را نباید بخوره.  پسر  دوستم این جور هست 

اسم آزمایشش G6PDهست.  در ضمن اگه فاویسم باشه خودتم تازمانی ک شیر میدی نبایدباقلا بخوری

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
قطره بیلی ناستر بده. پسر منم تا دو ماهگی صورتش زرد بود.یه هفته زیر دستگاه بود زردیش خیلی مقاوم بود. ...

شیشه با سر شیشه نچرال گرفتم . هم شیر خودمو میخوره هم شیشه . 

پسر من تا ۶۰ روز زردی داشت بعد خوب شد البته ۴۰ روزگی که ختنه کردیم خیلی تاثیر داشت 

پسرمنم تا دوماهگی زردی داشت..بردم دکتر گفت کمه این ازمایشم بده بیا دارو میدم..نتونستم ببرم پسرمو سوراخ سوراخ کنن خودم قطره بیلی ناستر دادم و پسرمم که ختنه کردیم کلی تاثیر داشت توی زردیش هفتاددرصدش برطرف شد..به مرور زمان خوب میشه نگران نباش

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
تست باید بده ببر دکتر بگو براش بنویسه. کلا چون طول کشیده باید خودش می نوشت  اصلا هم نگران نباش ...

آخی کاش نباشه . طفلک بچه ها چه درد و مرضایی میگیرن 😑😑

خوب چرا آزمایش خون میگیرید؟ یه دستگاه هست مثل نور از روی پیشونی بچه درجه زردی رو مشخص میکنه

بچه اصلا متوجه نمیشه، چند لحظه بعدش هم جواب میدن

هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب کوچک ساده

الهی عزیزم ناراحت نباش

کلا نوزاد تازه متولد شده همین آزمایش و اینا زیادمیگیرن عوضش خیالت راحت میشه کاملا

ولی بنظرم با ی دکتر دیگه صحبت کن زردی خطرناک شاید داروهاشو عوض کرد زودترخوب شد

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
ممنون از محبتت . پرس و جو میکنم میبرمش 

خواهش میکنم .یه نفر دیگشون یه بار انجام داد درجه زردی نصف کمتر شد .یه بار دیگم رفت انجام داد زردی صفر شد .بستگی داره دیگه .بعضیا یه بار بعضیا دوبار جواب میده

یاخدا. من میترسم از ردی آخه برادرشوهرمن یه جوانی هست باورت نمیشه اگرببینیش. حیف که زردی اثرگذاشته رومغزش. ببرش دکتربرای خودش گفته برازندگی سلام آینده بچه‌ات بازی نکن. من دوتابچه دارم موقعی که بدنیاامدن زردیشون بالابود بستری ومهتابی جواب ندادقرص وشیرخشت خوب شدن. همه میترسیدیم

خواهش میکنم .یه نفر دیگشون یه بار انجام داد درجه زردی نصف کمتر شد .یه بار دیگم رفت انجام داد زردی صف ...

حالا بیاد پایین که من راصیم . یه حجامت بکنیم و نزدیک چهل روزگیشه ختنه هم بکنیم خوب میشه کلا . توکل به خدا . مرسی دوستم خدا کنه باباش قبول کنه 😅

من انقد میترسم مخصوصا درد کشیدن بچه رو ببینم  اصلا بچه بغل میگیرم حس میکنم شیشه س الان که از د ...

یه امپولای وحشتناکی برای خون گرفتن همین زردی به بچه میزنن گریه میکنه .ولی حجامت یه تیق کوچیکه

یاخدا. من میترسم از ردی آخه برادرشوهرمن یه جوانی هست باورت نمیشه اگرببینیش. حیف که زردی اثرگذاشته رو ...

میگم کا منم میترسم . دکتر نکبتش خونسردی پیشه کرده . شوهر منم گوشیه . چون دکتر گفته یعنی خدا گفته😑