2777
2789
عنوان

عروسی خالمه چی بپوشممم

1086 بازدید | 136 پست

۲۰ سالمه

کت کوتاه با شلوار قشنگه؟

لباس مجلسی زیاد علاقه ندارم🥲

با کا شلوار موهامو چیکار کنم؟دم اسبی ببندم خیلی بالا خوبه؟

میکاپم چطوری باشه؟نارنجی طور صورتی قرمز چییی

لاک و کفش چی؟

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

نه خیلی بده

مگه میخوای بری تولد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی بدهمگه میخوای بری تولد

پ چی بپوشم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

اره موهاتپ‌اگه بلنده مدل دم اسبی شینیون کنفرق چپ باز کن ببر بالایه خط چشم بلند بکش با رژ قرمز محشر م ...

🥹🥹میرم ارایشگاه تمیییز واسم ببنده

واقعا خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چخبر

؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پ چی بپوشم؟

یه ماکسی شیک

پارچشم شلوغ نباشه چون سنت کمه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
لباس مجلسی دوست نداری پس چیزی که دوست داری باید بپوشی دیگه نظر نمیخوادمیکاپ هم با توجه به رنگ لباست ...

کت کوتاه خوبه؟قبلا امتحان کردم خیلی بهم میومد

یکمم تپلم دوست ندارم لباس مجلسی🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نههه خییلی رسمیههه

چی خوبه بنظرت؟اخه قبلا پوشیدم خیلی بهم میومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه ماکسی شیکپارچشم شلوغ نباشه چون سنت کمه

اخه حس میکنم سنمو میبره بالا تازه من تپلم هستم دیگ هیچی

1
5
10
15
20
25
30
35
40