2777
2789
عنوان

اب انار برای زردی نوزاد بالای یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 15938 بازدید | 82 پست
زردی بالای ۲۵ رو مغز تاثیر داره ‌ .دکترس میگه بجه م چون بزرگه و وزنش خوبه مشکلی نداره . بدنش باید خو ...

فامیل ما هم نزدیک 2 میلیون خرج کرد .اخرش پایین نیومد .یه بار حجامت کرد معجزه شد .به من گفت چرا زودتر نگفتی گفتم اخه تو ادم وسواسی بودی 

نه بابا . بیچاره بچت که اونقدر امپول و خون ازش گرفتی .برو حجامت کن منم دعا کن .جون چند بچه رو نجات د ...

خدا این کرونا رو ریشه کن کنه . از ترس این مزیصی کوفتی بچم دکتر ترسیدم ببرم انقدر طولانی شده . این دکتر ازون ملو هاست که کمترین میزان دارو رو به بچه میدن😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر دختر من از ۳ روزگیش ک زردیش بالا رف گف ردزی ۳ بار هر بار ۴ قطره با قطره چکون آب جوشیده ی ولرم بده بهش 

و شیرخشکم کمکی در کنار شیرم میدادم بهش تا ادرارش زیاد شه زردی رو دفع کنه

یه ماهه کارمه خواهر . خوب نشده هنوز

یاد خودم افتادم پسرم دو هفته تمام زیر دستگاه بود تو خونه شبو روز مکافاتی داشتم خیلی سخت بود...ان شاءالله زودتر خوب میشه عزیزم...چرا دستگاه نمیارین خونه؟ 

عزیزم دکتر دختر من از ۳ روزگیش ک زردیش بالا رف گف ردزی ۳ بار هر بار ۴ قطره با قطره چکون آب جوشیده ی ...

دادم بهش عزیزم تموم نشده الان بچه ۳۳ روزشه هنوز زردی داره زردیشم باز اومده بالا اخرین بار ۱۰ بوو

زردی بالای ۲۵ رو مغز تاثیر داره ‌ .دکترس میگه بجه م چون بزرگه و وزنش خوبه مشکلی نداره . بدنش باید خو ...

تورو خدا ناراحت نشی ولی من الان بدنم میلرزه بس نگران شدم

چرا دکترشو عوض نمیکنید

مال دختر من زیر ده بود، دکتر میگفت بره بالای دوازده باید بره زیر دستگاه شب و روزم گریه بود

هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب کوچک ساده

اگه دختره گوشش رو سوراخ کنید .همون یه قطره خون میاره پایین.حکم حجامت داره.اگه پسره حجامت کنید.ما به بچمون یک قطره آب انار دادیم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲