2777
2789
عنوان

اب انار برای زردی نوزاد بالای یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 15938 بازدید | 82 پست
حالا بیاد پایین که من راصیم . یه حجامت بکنیم و نزدیک چهل روزگیشه ختنه هم بکنیم خوب میشه کلا . توکل ب ...

تمام اساتید طب سنتی همین نسخه رو میدن .گناه داره زردی که بیشتر واسش خطر داره 

باقالی پلو اونم‌ مثلا دو سه بار . یعنی فاویسمه؟

مگه آزمایش فاویسم نگرفتن ازش؟😑😑یا مگه گروه خونشو نمیدونی میگی احتمالا گروه خونیمون بهم نمیخوره؟😑😑😑😑😑😑😑😑😑

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه امپولای وحشتناکی برای خون گرفتن همین زردی به بچه میزنن گریه میکنه .ولی حجامت یه تیق کوچیکه

اخه حجامتو دکتر تایید میکنه؟

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

بچه خاهرم بهشون دانه انار ابشو دادیم یکی پرید توگلوش مردیم وزنده شدیم

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌
آخی کاش نباشه . طفلک بچه ها چه درد و مرضایی میگیرن 😑😑

مرض نیست عزیزم ی ویژگی. مثل رنگ چشم. مثل رنگ پوست. الان خیلی حساسیت ها هستن تو نوزادا

حساسیت ب. شیر گاو ،،،،،،ب گوجه فرنگی.   ،،،،،،،ب چمن ودرخت کاج و،،،،،

مهم اینه که آدم بدونه   ورعایت کنه.  مثلا بعضیا ب بادمجون یا مغز گردو آلرژی دارن 

البته باقلا چیز مهمی نیست.  حتی اگر آدم هرگز نخوره 

برا بچت صدقه کنار بذار منم براش ی آیت الکرسی میخونم انشالله دیگه زردیش بیاد پایین پایین

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
میگم شاید خطرناک باشه 

خیلیا انجام دادن . فامیلمون که تو اون مرکز رفت پرسید دید همه انجام دادن .اگه نتیجه نمیگرفتن یا اتفاق بدی میافتاد تا الان هزار بار در مرکزشون رو تخته میکردن .اینو که بهش گفتم گفت راست میگی .رفت انجام داد بچش خوب شد .اخرشم طلبکار شد چرا زودتر نگفتی 

مگه آزمایش فاویسم نگرفتن ازش؟😑😑یا مگه گروه خونشو نمیدونی میگی احتمالا گروه خونیمون بهم نمیخوره؟...

نه از کجا بدونم گروه خونیش چیه اخه . دکترش باید تو ازمایشش بنویسه که ننوشته ‌. تو حواب تیروئید مینویسن که نرفتیم بگیریم . فردا ازمایش خون کامل مینویسه که احتمالا هم فاویسمه هم گروه خونیه مشخص میشه. واسه همین میگم انقدر ریبکسه منو دق داده این مدت

خیلیا انجام دادن . فامیلمون که تو اون مرکز رفت پرسید دید همه انجام دادن .اگه نتیجه نمیگرفتن یا اتفاق ...

اره اینم حرفیه

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
میگم کا منم میترسم . دکتر نکبتش خونسردی پیشه کرده . شوهر منم گوشیه . چون دکتر گفته یعنی خدا گفته😑

شیرخشت آب کن هروقت پاهاشوشتی بریزروناحیه تناسلی تاتندتندادرارکنه. آخ ازاین شوهرهای گوشی بی مسولیت خداکمکت کنه عزیزم خنکی بده بهش. اگرشوهرت راضی به دارو نیست بروخونه مامنتینایواشکی قرص بگیربدش بخوره اگرمیشه

نه از کجا بدونم گروه خونیش چیه اخه . دکترش باید تو ازمایشش بنویسه که ننوشته ‌. تو حواب تیروئید مینوی ...

همون روز اول تو بیمارستان از بچه آزمایش میگیرن برای گروه خونی😑😑اگر گروه خونیتون ناسازگار باشه آمپول رگام میزنن😑😑😑

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤