2777
2789
نمیدونم من ک امید دارم تموم میشه

البته ده سال که دنیا تعطیل نمیشه  ولی میگن ممکنه به یه بیماری فصلی تبدیل بشه و برای همیشه بمونه. در اونصورت قابل کنترل تره ولی اینکه وایسیم یه روزی بیاد که کرونا صفر بشه بعیده. 

نمیدونم....خود دانید. دور از جون شما ...ان شالله 120 ساله بشید ولی آدم از فردای خودش خبر نداره که به ...

ن عزیزم سنم کمه ۵ سال دیگه صبر کنم تازه ب سن ازدواج میرسم

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا گیلان احتمال 95درصد از جایی اطلاع دارم که از اول آبان باز میشه. چون 31مرداد تا 28مهر محرم وصفر ...

اتفاقا این براشون خاطره میشه تا اخر عمر برای بچه ها و نوه هاشون تعریف میکنن وقتی میخواستن عروسی کنن یه بیماری اومد به اسم کرونا

منم دو ماهه باردار بودم که کرونا اومد در اینده به پسرم تعریف میکنم خخخ

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

نمیدونم....خود دانید. دور از جون شما ...ان شالله 120 ساله بشید ولی آدم از فردای خودش خبر نداره که به ...

افرین دقیقا همینطوره شوخی بردار نیست که واقعا اصلا به پروسه عروسی نگاه کن چند ها نفر درگیر میشن یکی الوده باشه همه الوده میشن همه که سالم نیستن یکی مثلا مشکل کلیوی داشته باشه و نتونه دوم بیاره دور از جون فوت کنه بعد یه  عمر خانوادش ما رو مسبب مرگ میدونه 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
خب بلاخره این ویروس خطرناک اینقدررر ازش میگن یه سری صدماتی هم داره دیگه از سلامتیت که واجب تر نیست ا ...

ن عزیزم ماهم عجله ای نداریم نشد سال دیگه دنیا ک ب آخر نرسیده

البته ده سال که دنیا تعطیل نمیشه  ولی میگن ممکنه به یه بیماری فصلی تبدیل بشه و برای همیشه بمونه ...

خب منظور منم اینه ک ضعیف میشه خودم تو جریانش هستم..بخاطر ی بیماری فصلی ک تا آخر دنیا عروسیا تعطیل نیست

افرین دقیقا همینطوره شوخی بردار نیست که واقعا اصلا به پروسه عروسی نگاه کن چند ها نفر درگیر میشن یکی ...

وای عزیزم من منظورم این بود اگه تا مرداد کنترل بشه قراره عروسی بگیریم تا قیامت ک تعطیل نیست اگه نشد سال دیگه عجله ای نیست حالا

وای عزیزم من منظورم این بود اگه تا مرداد کنترل بشه قراره عروسی بگیریم تا قیامت ک تعطیل نیست اگه نشد ...

اگه عجله نداری و میخوای یه عروسی بدون ترس و لرز بگیری صبر کن تا واکسنش کشف بشه و به ایران برسه. شاید یکسالو نیم طول بکشه.

ولی کلا شرایط اقتصادی و سیاسی ایران خوب نیست. معلوم نیست بعد از کرونا چی بشه. من دی ماه خواستم طلا بخرم گرمی 490 هزار بود. یه کم صبر کردیم شد 650 هزار😐 به نظرم توی اینجور کشوری آینده نامعلومه.