البته ده سال که دنیا تعطیل نمیشه ولی میگن ممکنه به یه بیماری فصلی تبدیل بشه و برای همیشه بمونه. در اونصورت قابل کنترل تره ولی اینکه وایسیم یه روزی بیاد که کرونا صفر بشه بعیده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم....خود دانید. دور از جون شما ...ان شالله 120 ساله بشید ولی آدم از فردای خودش خبر نداره که به ...
افرین دقیقا همینطوره شوخی بردار نیست که واقعا اصلا به پروسه عروسی نگاه کن چند ها نفر درگیر میشن یکی الوده باشه همه الوده میشن همه که سالم نیستن یکی مثلا مشکل کلیوی داشته باشه و نتونه دوم بیاره دور از جون فوت کنه بعد یه عمر خانوادش ما رو مسبب مرگ میدونه
دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
ولی کلا شرایط اقتصادی و سیاسی ایران خوب نیست. معلوم نیست بعد از کرونا چی بشه. من دی ماه خواستم طلا بخرم گرمی 490 هزار بود. یه کم صبر کردیم شد 650 هزار😐 به نظرم توی اینجور کشوری آینده نامعلومه.