2777
2789
آره زنگ زدیم گفت خرداد عروسی داریم پره

چه جوری خرداد عروسی میگیرن؟ تصور کنید یه کسی مریض بشه بمیره. تا آخر عمر باید سرزنش بشنویم و از همه بدتر عذاب وجدان. به نظرم خرداد خیلی بده برا عروسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا گیلان احتمال 95درصد از جایی اطلاع دارم که از اول آبان باز میشه. چون 31مرداد تا 28مهر محرم وصفر ...

تازه از اول آبانم فرض هست و در واقعیت معلوم نیست چی بشه. من شنیدم هوا سرد بشه باز اوج میگیره

آره زنگ زدیم گفت خرداد عروسی داریم پره

برای خودش گفته والا دولت،وزارت بهداشت،بهداشت جهانی میگه موج بعدی تو راهه اونوقت اینا اینجوری میگن؟من مطمن هستم برگزار نمیشه

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
نه...بازم بشه فکر نمیکنم کسی بیاد عروسی. من میخوام عقد بگیرم ولی شاید هیشکی نیاد جز خانواده در جه یک ...

چرا منطقه ما میان چون زنگ زدیم تالار گفت برا خرداد پره

ما واسه مرداد انداختیم خدابخواد تا اون موقع کنترل میشه

اگه خیلی خطرناک باشه حج رو تعطیل میکنن ولی از خالم اینا قسطشو گرفتن ب احتمال خیلی زیاد گفتن میبرنشون اونجا از همه جای دنیا میان اگه خطرناک باشه نمیبرن خب

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤
تازه از اول آبانم فرض هست و در واقعیت معلوم نیست چی بشه. من شنیدم هوا سرد بشه باز اوج میگیره

اره دقیقا.شبکه خبر ساعت 10میگفت به هیچ وجه تالارها کافه ها هتل ها و رستوران ها مراکز تفریحی باز نیست و اصلا برنامه ای براش ندارن.واقعا یه عروسی کلی ادم رو درگیر میکنه

یکی الوده باشه از کارکنان ممکنه صدها نفر در یه شب در یه مکان الوده بشن دوستم 25خرداد بود از قبل نوبت زده بودن کنسل شد 

هیچی دیگه...بدون جشن....خیلیها نمیان.   مطمئن باش...بعد خرجتون هدر میره

پس همون ده سال دیگه صبر کنیم بهتر از جشن نگرفتن و فقط عکس و این مسخره بازیاست

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤
چرا منطقه ما میان چون زنگ زدیم تالار گفت برا خرداد پره ما واسه مرداد انداختیم خدابخواد تا اون موقع ...

عزیزم من عموم جایی کار میکنه که اطلاع دقیق داره برگزار نمیشه اونا هم که میگن پره از خودشون میگن دستور مستقیم دادن کل عروسی رو میگیرن و اجازه نمیدن.

حالا من گفتم انشاالله که بگیرین و خوشبخت بشی

چرا منطقه ما میان چون زنگ زدیم تالار گفت برا خرداد پره ما واسه مرداد انداختیم خدابخواد تا اون موقع ...

عزیزم دو حالت داره....یا نمیان و خرج میمونه رو دستتون....یا میان و شما مسوول سلامتیشون هستید. منم خیلی دلم میخواد مراسمم عادی انجام بشه ولی نمیشه به سلامتی مردم بی تفاوت بود. سلامتی از عروسی مهمتره

پس همون ده سال دیگه صبر کنیم بهتر از جشن نگرفتن و فقط عکس و این مسخره بازیاست

نمیدونم....خود دانید. دور از جون شما ...ان شالله 120 ساله بشید ولی آدم از فردای خودش خبر نداره که به خاطر یه جشن ده سال وایسه.

خب یعنی چقد باید صبر کنیم شاید ده سال دیگم طول کشید

خب بلاخره این ویروس خطرناک اینقدررر ازش میگن یه سری صدماتی هم داره دیگه از سلامتیت که واجب تر نیست اینقدر خودت رو درگیر نکن صحبت سر جونته من خودم قرار بود تابستون عروسی بگیرم کنسل کردیم تا بعد محرم صفر صبر میکنیم نشد میریم سر زندگیمون واقعا عموم مردم از جمله خاله هام که راه دور هستن نمیان میگن خطرناکه ما که برای خوشیه یه شبه حاظر نیستیم سلامتی یه عده اول زندگیمون به خطر بیفته و اه و نفرینشون پشتمون باشع