2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید خانوما ( قانون جذب خفه ام کرد)

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 45 پست

قانون جذب منکر خدا نیست 

خدا توی زندگی ما هست و کمک حالمونه ولی از اونجایی که ما اختیار داریم زندگیمون تحت تاثیر افکار و اعمالمونه

توی قران هم هست:نیکی نیکی میاره، بدی بدی

اینم یکی از قانونای خداست نفی وجود خدا نداره

شما هرچی رو بهش فکر کنی و متمرکز باشه به منزله خواستنشه پس شرایط برات فراهمش میکنن

مثلا عمه من فوق االعاده ادم منفیه ینی بشینی پیشش همش ناله میکنه نداریم بدبختیم بیجاره ایم همششششش حرفای منفی میزنع زندگیش روز به روز بد و بدتر میشه شوهرش رفت شم اعتیاد پسرشم عاقل بود ولی الان رفت شنیدیم میره دختربازی و هر چی درمیاره خرج عیاشی مییکنه خودعمم خیلی تو قرض افتاده همش حسرت زندگی دیگرانو میخوره و خودشو بدبخت میدونه ببین روزبه روز حال زندگیش بدتر میشه ولی برعکس کساییو میشناسم مثبت نگاه میکنن خودشونو دوست دارن و از زندگی شکایتی نمیکنن واقعا میبینی واسه اونا یه راهایی باز میشه که خودشونم خبر ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اشرف مخلوقاتیم .. خودمون خالق زندگیمونیم خدا فقط گاهی ک بخوایم بهمون کمک میکنه ..   و ...

عزیزم خدا توی تمام مساۓل کار داره چرا میگی تو مساۓل ریز کار نداره

بحث چشم خوردن فرق میکنه مثلا من به چشم خوردن عقیده. ندارم اصلااا بهش فکر هم نمیکنم چرا چشم میخورم مگه قانون جذب نمیگه به هرچی فکر کنی همون میشه پس چرا من فکر نمیکنم و حتی عقیده ندارم ولی چشم. میخورم

قانون جذب یکیش اینکه که شکر گذار باشی 

خدا تو قرآن هم گفته وقتی شکر گذار باشی نعمتت زیادتر میشه 

اینی که بعضیا میگه چرته قبول ندارم ، 

چون راه و تکنیکشو بلد نیستن 

حتی اگه هم بلد باشی قرار نیست صد درصد اتفاق بیفته

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

و دوستانی که می فرمایند قانون جذب بر اساس آرزوها بنا شده، این قانون و اشتباه فهمیدید

50 درصد قانون جذب شکر گذاری، نوشتن اهداف، مثبت اندیشی، و تمرکز و فکر روی خواستس و وقتی نشانه ها رو دیدی 50 درصد دیگه که تلاشه وارد کار میشه

قانون جذب انسان و خدا فرض نمی کنه! ولی انسان اختیار داره و مسیول زندگی خودشه اگه اینطور نبود و همه چی دست خدا بود و به تعبیر دیگه، همه چی از قبل تعیین شده بود، دیگه چرا این همه پیامبر و دین اومد؟ چرا بهشت و جهنمی وجود داره؟ 

اشتباه برداشت نفرمایید نمی گم خدا نقشی نداره. 

خدا نقششو بر طبق خواسته ما ایفا میکنه

من بخوام کلاه برداری کنم، دزدی کنم، کارمو انجام میدم نقش خدا مجازات منه

می خوام ادم خوبی باشم نقش خدا اینه که افراد خوب رو جلوی من قرار بده و بهم کمک کنه

خدا و کائنات یکی ان

و قانون جذب قانون خدا 

همه باهم در راستا هستن

و باز هم می تونید عقیده خودتونو داشته باشید

مثلا عمه من فوق االعاده ادم منفیه ینی بشینی پیشش همش ناله میکنه نداریم بدبختیم بیجاره ایم همششششش حر ...

بنظر من این ربطی به قانون جذب نداره به خدا ربط داره وقتی فقط داری بدی زندگیتو میبنی و شاکر خوبی هات نیسی خدا هم میگه باشه نعمتم رو ازت دریغ می کنم وقتی قدر نمیدونی بنظر من این جا دست خدا در کاره نه قانون جذب

اونیم که مثبت وو شاد قطعا شکر گزار نعمتنش هس حتی ممکنه زندگی چندان عالی هم نداشته باشه ولی چون شکر خدا رو میکنه خدا هم یا زندگیشو بدتر از این نمیکنه یا بهتر میکنه

عزیزم خدا توی تمام مساۓل کار داره چرا میگی تو مساۓل ریز کار نداره بحث چشم خوردن فرق میکنه مثلا من ب ...

منم تو اين مسائل زياد سوال دارم

نميدونم دعا كنم يا نه

دعا كنم بعد براورده نشه خب اونوقت اصلا چرا وقت خودمو صرف كردم

بهتر نيست هيچي نگمو بذارم هركاري دوس داره كنه؟

منم كار خودمو كنم

از وقتي بدنيا اومدم دچار چالش بودم😑

بنظر من این ربطی به قانون جذب نداره به خدا ربط داره وقتی فقط داری بدی زندگیتو میبنی و شاکر خوبی هات ...

🤔🤔پس چرا زندگی مادربزرگ من پر از سختیه اون اصلا ناشکری نمیکنه همش نماز سر وقت میخونه و همشه شکر میکنه خدارو 🤔🤔

🤔🤔پس چرا زندگی مادربزرگ من پر از سختیه اون اصلا ناشکری نمیکنه همش نماز سر وقت میخونه و همشه شکر می ...

اینو به اونهایی بگو که میگن قانون جذب فلانه اگه شکر گزار باشی وفلان

ولی از دید خدا و پیغمبری بخای ببینی میگن خدا هرکسی بیشتر دوس دارهدار بیشتر امتحانش میکنه مگه امام های ما پر از سختی نبوده زندگی شون پس اگه بخای از دید قانون جذبجذب نگاه کنی باید بگی بله اونها خودشون سختی جذب کردن

اگه به قانون جذب بود باید راحتی جذب میکردند

امام علی باید اول خلیفه میشد نه چهارمی باید جذب میکرد دیگه ،، نکرد،،، تقصیررررر خودش بود!!

منم تو اين مسائل زياد سوال دارم نميدونم دعا كنم يا نه دعا كنم بعد براورده نشه خب اونوقت اصلا چرا و ...

دقیقا من میخام سر سجاده دعا کنم اصلا فکریم چی بگکبگم منفی نباشه، اگه بخای اینجور ببینی که ما کلی دعا و ادعیه داریم که میگه خدایا مرا از عذاب روز قیامت حفظ کنو یا صحیفه سجادیه پر از مناجات امام سجاد  پس ما باید بگیم چون تو دعاها لعن آمده یا گفته خدایا من از غذاب قبر میترسم یا از جهت که میترسم منوهدایت کن و......پس باید گفت کهکه اینا پر از ترسه منفیه نخونیم

دقیقا من میخام سر سجاده دعا کنم اصلا فکریم چی بگکبگم منفی نباشه، اگه بخای اینجور ببینی که ما کلی دعا ...

كلا فكر ميكنم ك خدا در جهتي عمل ميكنه ك براي ما خوبه

حالا من نميدونم خوب واسه من چيه و همش اصرار ميكنم رو ي چيزي، الان ديگه دعا ميكنم ميگم خدايا من اين چيز رو ميخوام، اگه ميدوني ب نفعمه بهم بده. ميبيني كه دارم تلاشمم ميكنم. اگه بهم ندادي بجاش بايد برام جبران كني.

🤣

ك اين حرف منم ميشه معني جمله معروف از تو حركت از خدا بركت

تو تلاشتو كن ، از خدا هم بخواه، اونم برات بهترين رو رقم ميزنه.

دعا و قانون جذب بدون تلاش فايده نداره.

عزیزم بحث عمل نیست بحث فکر هستش من نگفتم میخام. سر مو بزنم به دیوار گفتم فکررررررر قانون جذب هم با ف ...

چرا فهمیدم دقیقا چی میگی منظورم این بود که باید جلو فکر منفی و بدتو بگیری

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
خواست شما درطول خواست خداونده...شما مسئول تمام اونچیزی هستی که می خوای و اتفاقاتی که در پی اون خواست ...

عزیزم اگه میدونستی که خواست تو در طول خواست خداونده یعنی چیچی نمیگفتی. این.حرفو 

یعنی تو اگر چیزیو میخواهی و بدست میاری از قبل خدا خواسته یعنی اگر تو اراده به انجام کاری میکنی از قبل خدا اراده کرده در عین این که خدا به ما قدرت اختیار داده و ما مسول اعمال خودمونیم اما پشتش اراده خداست اگر خدانخاد جهان متوقف میشه چه برسه به عمل ما

اینکه ما عمل بد انجام بدیم یا خوب نه اینکه بگیم خدا انجام میده خدا خواسته من عمل بد بکنم نه خدا به ما اجازه میده  و اون اجازه همون قدرت عقل و اختیار هست که هرجا خواست عمون عقل و اختیار را میتونه سلب کنه 

و این توی قانون جذب نمیگنجه چون اگر تو هروز و روزها بشینی مثلا به پول فکر کنی ولی اگه خدا نخاد پول دار نمیشی