2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید خانوما ( قانون جذب خفه ام کرد)

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 45 پست
چرا فهمیدم دقیقا چی میگی منظورم این بود که باید جلو فکر منفی و بدتو بگیری

درسته عزیزم من میگم چی، میگم اصلا میام مثبت فکر میکنم به پول و... با احساس خوب انگار دارمش ولی اگه خدا نخاد یوقت خب من تا صبح هم در خواست کنم یا فکر مثبت کنم انگار.که پول دارم وقتی که خدا نخاد قانون جذب چیکارس

[QUOTE=134322038]كلا فكر ميكنم ك خدا در جهتي عمل ميكنه ك براي ما خوبه حالا من نميدونم خوب واسه من چيه و همش اصرار مي ...[/QUOTE

آفرین منم این نظرمه میگم اگه به قانون جذب باشه ما باید همه چی داشته باشیم پس مصلحت خدا که میگن اگه صلاح بدونه میده  ، اگه ندونه نمیده ،چی

قانون جذب همچین چیزی نمیشناسه میگه فقط فقط فکر مثبت کن شکر کن و تصور کن داریش حتما میرسی

نمیگه اگه خدا خواست اگه صلاحت باشه و.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم من میگم چی، میگم اصلا میام مثبت فکر میکنم به پول و... با احساس خوب انگار دارمش ولی اگه خ ...

خب من که تخصصی نمیدونم اما تجربی میدونم خدا بهترینا رو واسمون میخواد 

من هروقت چیزی میخوام نیتتمو راجع بهش خوب میکنم یعنی وقتی پول و وضعیات توپ میخوام نیت میکنم خدا بهم بده و من درراه خودش خرج کنم علاوه بر راحتی خودم

دیگه اینجوری مطمينم خدا برام میخواد واسه همینم خوب جذب میشه😊

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
[QUOTE=134322038]كلا فكر ميكنم ك خدا در جهتي عمل ميكنه ك براي ما خوبه حالا من نميدونم خوب واسه من چي ...

مثلا ي نمونه قانون جذب ك تجربه كردم

هميشه حس ميكنم با تمام وجود ك محاله من بي پول بمونم

اصلا فقر براي من وجود نداره، تلاشم ميكنم سركار ميرم! واقعا هم بعضي وقتا ك دارم بي پول ميشم، از راه هاي مختلف بهم پول ميرسه.

يا هميشه فكر ميكردم كه دارم تشويق ميشم تو ي سالن

واقعا هم همون سال از نظر درسي پيشرفت داشتم و بخاطر مقاله م تشويق شدم.

يا ي استادي داشتيم پروازي بود، و قرار نبود باهاش ارتباطي داشته باشيم،  همش حس ميكردم من و اين استاد ي وقتي باهم ي كاري ميكنيم، و ارتباط ميگيريم باهم، واقعا هم اينطور شد و باهم ي سري تحقيق انجام داديم و در ارتباطيم باهم.

يعني فكرشو داري و همزمان تلاشم ميكني و همش داري ب سمت اون چيز ميري، چون اين چيزو ميخواي با تمام وجود، نه ك فقط لق لقه زبون باشه، واقعا بايد دلي باشه، بعد اتفاق ميوفته.

خدا هم اين وسط در جهت خير تو هست

قانون جذب منکر خدا نیست  خدا توی زندگی ما هست و کمک حالمونه ولی از اونجایی که ما اختیار داریم ...

عزیزم قانون جذب منکر خدا نیست ولی منکر اراده خدا هست بله نیکی نیکی میاره بدی بدی میاره این بخاطر عدل خداس اگر غیر از این بود باید تعجب میکردد مثلا خوب بود خدا آدمهای بدرو میبرد  بهشت !!

بلکه من یه چیزی خواستم که صلاحم نبود اونوقت اگه خدا نخاد قانون جذب چیکارس !!

ولی قانون جذب صلاح خدا و اگر خدا خواست اگر نخاست نداره میگه حتماااااا میرسی با رعایت یکسری چیزها 

مثلا ي نمونه قانون جذب ك تجربه كردم هميشه حس ميكنم با تمام وجود ك محاله من بي پول بمونم اصلا فقر ب ...

حرف تو درسته خب همین اتفاق های خوب برای شما بود خدا خواسته 

تو فکر کردی ولی اگه خدا نمی‌خواست نمی شد

اگه قرار بود که خدا فقط هرچی ما میخایم همون بشه که خدا استغفر الا.. بود و نبودش فرقی میکرد؟

گاهی خدا بندگانش را میاموزد با خوبی ویا با شرایط سخت تا ببینه چند مرده حلاجه

شمام اگع به خاستت رسیدی قدرت خدارو ببین که به خواستت رسونده تت نه قدرت قانون جذب!!

حرف تو درسته خب همین اتفاق های خوب برای شما بود خدا خواسته  تو فکر کردی ولی اگه خدا نمی‌خواست ...

صدرصد خيلي چيزا بوده خواستم ولي نشده

اخرش فهميدم برام بهتر بوده

خدا خواسته ك نشه

مثلا ي نمونه قانون جذب ك تجربه كردم هميشه حس ميكنم با تمام وجود ك محاله من بي پول بمونم اصلا فقر ب ...

اینجا که شما میگی من بی پول نمیشم و ... نباید به حساب قانون جذب بزاری بگو من توکل میکنم به خدا خودش روزی رسان نمی زاره، دستم جلو بندش دراز بشه نه اینکه بگی من از قانون جذب پیروی میکنم مثبتم و فلان پس بی پول نمیشم 

اینجا که شما میگی من بی پول نمیشم و ... نباید به حساب قانون جذب بزاری بگو من توکل میکنم به خدا خودش ...

اره ميدونم ك خدا بخواد با خاك يكسانم ميكنه

و اونه ك بهم روزي ميده و از خودش ميخوام

ولي كنار اينا حسم اينه ك هيچوقت بي پول نميشم 

اينا در تضاد باهم نيستن

صدرصد خيلي چيزا بوده خواستم ولي نشده اخرش فهميدم برام بهتر بوده خدا خواسته ك نشه

باریک

نظر منم اینه که بله باید مثبت اندیش باشیم ولی به خدا توکل کنیم ازش بخایم اگه صلاحه برامون بسازه اگه نیست که کرمش رو شکر نه این که همه چیز رو

محور افکار خودمون ببینیم که محقق میشه طبق قانون جذب

مثلا تو همين اوضاع كرونا

يكم داشتيم بي پول ميشديم

حس كردم همسرم يكم تو فكره و حساب كتاب ميكنه

گفتم ببين اينو يادت نره ما هيچوقت بي پول نميشيم

هيچوقت!

واقعا هم همينطور شد دو روز بعد از چندجا پول رسيد

البته همينطوري از اسمون نه

نتيجه تلاش هايي مداومي بود كه قبلا كرده بوديم 

ولي الان تو اين لحظه نتيجه ش بهم رسيد.

صدرصد خدا خواسته ك بهم اين روزي برسه.

اره ميدونم ك خدا بخواد با خاك يكسانم ميكنه و اونه ك بهم روزي ميده و از خودش ميخوام ولي كنار اينا ح ...

حست خوبه عزیزم

ولی شرطی که کنارش اراده خدارو ببینی و به خودش توکل کنی، حست عالی ترم میشه

ولی اگه با قانون جذب بخای پیش بری باید فقط همه درخواست هات و آرزو هاتو با فکر خودت محقق کنی و اراده خدارو نادیده بگیری و بگی نشد نداره حتما میشه چون من میخام خدام از اون ور نگات میکنه میگه ای بنده برام شاخ شدی توکه نفستم به دست منه حالا فکر کردی با فکر خودتخودت به همه چیز میرسی و؟ از من بی نیاز میشی؟؟  

مثلا تو همين اوضاع كرونا يكم داشتيم بي پول ميشديم حس كردم همسرم يكم تو فكره و حساب كتاب ميكنه گفت ...

آفرین عزیزم من هم تلاش خودمون و اراده خدا رو برای محقق شدن قبول دارم

ولی صرفا بشینی فکر کنیم و به خودمون سختی و زحمت ندیم محال(البته جذب خلافه اینو میگه)

خدا میگه ازتو حرکت از من برکت

و دوستانی که می فرمایند قانون جذب بر اساس آرزوها بنا شده، این قانون و اشتباه فهمیدید 50 درصد قانون ...

بله عزیزم قانون جذب نه خدا رو انکار میکنه نه میگه آدم هاها خدا هستن ولی میگه اگه به چیزی فکر کنی(طبق شرایطی که توضیح میده) و کمی تلاش حتما میرسی آگه بد اگه خوب فرقی نداره میرسی

خدا هم به تو کمک میکنه اگه خوب فکر کنی خوب میبینی اگه بد فکر کنی بد میبنی

باشه قبول 

ولی اگر ما چیزی رو خواستیم ولی خدا صلاح ما ندونست چی ؟ اراده خدا کو پس؟

یعنی خدا مارو آفریده فقط مجازات و پاداش بده؟

نمیخاد مارو امتحانه کنه ؟ باسختی با بی پولی با بیماری نمیخاد امتحانمون کنه؟

قانون جذب از شرایط بدو سخت نمیگه از سختی که خدا برای امتحان کردن ما قرار میده نمیگه؟

میگه اگه سختی میکشی از افکار خودته ، میگی والا من به این مدلش فکر نکرده بودم ، میگه از ناخود اگاهته و تو نمیدونی چقدر افکار منفی ممکنه توش باشه !!

این ها تناقض دارن 

هیچ چیز از پیش تعیین نشده عزیزم منم قبول دارم 

این همه پیامبر که بقول شما آمدند و قبولشون داری مگه خدا امتحانشون نکرده مگه فقر یا بیماری یا دوری فرزند نکشیدن ، اینها امتحان الهی بوده براشون برای ما هم هست

ولی قانون جذب میگه هرچی سرت بیاد تقصیر خودته چه بد چه خوب( البته که بسیاری از اتفاقات نتیجه اعمال ما هستن)

نمیگه شاید یه اتفاق بد امتحان الهی باشه تا تورو بسنجد، میگه تقصیر خودته 

اگه اینجور بود که پیامبر ما با قانون جذب میتونست راحت تبلیغ اسلام بکنه چرا نتونست چرا 10سال کشید و آخرش هم راه رو به امام علی سپرد و به ترتیب بقیه و تا امروزهم این راه ادامه داره چرا یعقوب چشمش کور شد تا یوسف را دید چون خودش میخاست ؟ چون منفی بافی کرده بود ؟ چون میترسید و منفی جذب خودش کرد ؟

نه عزیزم چون همه اینها آزمون الهی بود

ما هم قدرت اختیار داریم و مسؤل اعمال خودمونیم وبرای رسیدن به خواسته هامون باید تلاش و به خدا توکل کنیم

نه این که بگیم اگر من فکرشو بکنم می شه جذبه میکنم خدا هم برام میخاد

باید گفت اگر خدا بخواد حتما میشه!! و در کنارش تلاش و توکل

[QUOTE=134322884]عزیزم اگه میدونستی که خواست تو در طول خواست خداونده یعنی چیچی نمیگفتی. این.حرفو  یعنی تو اگر چ ...[/Q

شما قانون جذب رو خوب متوجه نشدی و مطالعه ت کمه..قانون جذب ی تکنیکه که باید خوب بلدش باشی استفاده از قدرت ذهنته و منافاتی با در طول بودن اراده خداوند نداره

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش