2777
2789
عنوان

جای کتک خوردنم هنوز هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5316 بازدید | 208 پست
به دور از شخصیته خودتو کوچیک نکن.یادمه مادرم میگف یکی تو قدیم شوهرش شب زفاف لای انگشت پاشو زخم کرده ...

موندم بخدا حالم بده 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یکی باید شروع شه

اوف

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

اسی این همه راه حل دادن چرا اصرار میکنی

اصرار.چی دقیقا 

به نظرم فردا برو پیش یک متخصص زنان با شوهرت داستانم بگو بپرس خون چطوری باشه تابلو نشه یا چقدر بریزم چطوری بریزم دیگه خون پیدا کردن که کاری ندارن خون مصنوعی و اینا همه جا هست 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|فلامینگو صورتی روی آب🦩💕🍷|

از الان پشه جمع کن اون شب همه رو با هم بکش!

جالب بود 

به نظرم فردا برو پیش یک متخصص زنان با شوهرت داستانم بگو بپرس خون چطوری باشه تابلو نشه یا چقدر بریزم ...

خون مصنوعی از کجا بیارم 

منظورم از زیر نرفتن یعنی همراهیت نکنه

نمی‌دونم بخدا موندم 

کلا هیچ دردی نداشتم من میگم باکره ام همسرم میگ نه 

اگه دخول داشتی کامل ک باکره نیستی عزیزم ..آنقدر استرس نداشته باش برا اون شب

من میگم دخولش کامل نبود همسرم میگ کامل بوده 

مگه درد نداره 

رنگ معلومه که

نه رنگ در و دیوار نمیگم که 

کلا مخصوصه حالا نمی‌دونم کجاها دارن 

ولی از اون رنگ هایی که توی گردنبند ها میریزن یا هم میتونی از خون حیوانات استفاده کنی

عزیزم یه روز قبل عروسیت برو آزمایشگاه بگو یه شیشه خون ازم بگیرین بهم بدین میدن بهت بزار تو یخچال خونت بعدم شب چند قطره بریز رو پارچه و تموم

الان دیدی ک برای تسبیح خون یار میرن خونشونو از آزمایشگاه میگیرن توم بگیر،درضمن خون بکارت با خون خودت فرقی نداره کی میخواد تشخیص بده آخه

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌