2777
2789
عنوان

خوهرا شوهرم باز دوباره روانی شده

545 بازدید | 50 پست

شوهرم مشکل اعصاب داره شدید یه مدت دارو میخوره خوب بود ولی از دیشب دوباره شروع شده. روانی بازی هاش کفر می‌کنه.  چرت و پرتی میگه الآنم از ساعت هشت با بچم اومدم تو اتاق دارم دق میکنم😭😭

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروهاش رو قطع کرده؟؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
چیکار میکنه؟نمیتونی زنگ بزنی به خانواده همسرت بیان؟

گفتم زنگ میزنم.  پاشد زد تو سرم  داد و بیداد کرد. به زور گوشی و گرفتم

فقط خدا کمکت کنه 

یه بزرگتری پدری مادری برادری چه از طرف خودت چه طرف شوهرت کسی نیست بیاد باهاش صحبت کنه؟ اینجوری که نمیشه بچه ات چه گناهی کرده آخه...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیز اگه برادرشوهری کسی داری زنگ بزن بگو بیاد خونتون به یه بهونه ای پیش همسرت باشه تا شمارو اذیت نکنه 

هروقتم تونستی ببرش دکتر 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
فقط خدا کمکت کنه یه بزرگتری پدری مادری برادری چه از طرف خودت چه طرف شوهرت کسی نیست بیاد باهاش صحبت ک ...

دیشب خونه ای پدر بودم.  شوهرم نیومد. وقتی برگشتیم اومد جلو در. محل پدرم نداد.  منم  وقتی اومدیم گفتم زشته پذرمه با موی سفید اومده. جلدی در حداقل  دست می‌دادی نیومدی تو یکم.  دیگه شروع شده از دیشب.  

عزیز اگه برادرشوهری کسی داری زنگ بزن بگو بیاد خونتون به یه بهونه ای پیش همسرت باشه تا شمارو اذیت نکن ...

دکترش گفته باید دوباره بیاد.   نمی‌دونم ب نظرت فردا زنگ بزنم. بهشون