2777
2789
خود ازمایشگاه هم که بری نمیگیره بدون جواب سونو ازمایش رو

ممنون عزیزم بچه ی اولمه از هیچی سر در نمیارم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
گفتم خودم ناشتا رفتم عزیزم. اخه من شش عصر نوبت سونوم شد ازمایش رو هفت صبح بعدش رفتم ناشتا شد دیگه

☺☺☺😘😘ممنونم از راهنماییت عزیزم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم بچه ی اولمه از هیچی سر در نمیارم

اول برو سونو ان تی گلم پیش یه سونوگراف خوب !!! بعد با نسخه سونو و دفترچه ات که دکتر ازمایش نوشته ازمایشگاه و ازمایش غربالگری رو بده.

مرحله دوم از غربال پانزده هفته هست و سونو انومالی 22-18هفته 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
اول برو سونو ان تی گلم پیش یه سونوگراف خوب !!! بعد با نسخه سونو و دفترچه ات که دکتر ازمایش نوشته ازم ...

واقعا ممنونم ازت🙏🏻🙏🏻

براسونوان تی ناشتایی لازم نیست بسته به هفته بارداری باید مثانه پرباشه من۱۲هفته رفتم گفت مثانه بایدپرباشه یه اب میوه قبلش بخوری جواب سونو روببرهمون موقع ببرازمایشگاه ازمایش خون داره وناشتایی لازم نیست