عشقولی_مامان مدیر استارتر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1701 عنوان عزیزا میخوام برم غربالگری یه لحظه بیاین 188 بازدید | 29 پست سلام گلا من میخوام برم غربالگری 12هفته بابد ناشتا باشم یانه؟ بچه محل امام رضام😎.. 1399/02/08 | 07:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰پارمیدا۰۰ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 1343 متن های قشنگ ♥️♥️خدا♥️♥️لطفا برین توش -اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6267 منم واسه ی غربالگری اول ۲۴ همین ماه وقت گرفتم به من گفتن کامل صبحونه اتو بخور وچیزای شیرین بخور ومثانه ات خالی باشه 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6267 بچه ی اولته؟ 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
۰۰پارمیدا۰۰ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 1343 متن های قشنگ ♥️♥️خدا♥️♥️ لطفا برین توش چون واقعا زیباست و ادمو تحت تاثیر خودش قرار میده😑 -اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
عشقولی_مامان مدیر استارتر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1701 منم واسه ی غربالگری اول ۲۴ همین ماه وقت گرفتم به من گفتن کامل صبحونه اتو بخور وچیزای شیرین بخور ومثا ... عه بچه محل امام رضام😎..
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6267 عه والله خواهر به من اینارو گفتن 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
azi_mamany عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5384 عه آزمایش میخوای بری یا سنو؟؟؟دوستمون شرایط سونو رو گفتناااا😐😐😐 خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
banookhavari عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 7386 بچه ی اولته؟ اینکه سونو ان تی هست عزیزم.واسه ازمایش من ناشتا رفتم ظرف دوازده ساعت بعد سونو ان تی از غربال هم دادم. باید این دوتا ظرف 24ساعت انجام بشه میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
banookhavari عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 7386 والله خواهر به من اینارو گفتن عزیزم میری سونو ان تی میدی اره مثانه باید خالی باشه و قبلش شکلاتی کاکاویی بیسکویت شیرین بخور تا بچه تکون بخوره زمان سونو!! بعد از جواب سونو یه کپی میگیری میبری ازمایشگاه برای ازمایش غربالگری خون میگیرن میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6267 اینکه سونو ان تی هست عزیزم. واسه ازمایش من ناشتا رفتم ظرف دوازده ساعت بعد سونو ان تی از غربال هم ... واقعا؟عزیزم من باید واسه ی اون سونویی که شما گفتید برم ی شهر دیگه پس واسه ی آزمایش هم باید ی بار دیگه برم؟ 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
banookhavari عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 7386 واقعا؟عزیزم من باید واسه ی اون سونویی که شما گفتید برم ی شهر دیگه پس واسه ی آزمایش هم باید ی بار دیگ ... حواستون باشه سونو ان تی و ازمایش غربال حتما باید ظزف 24ساعت با هم گرفته باشه وگرنه اعتباری نداره جواب ازمایش میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
banookhavari عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 7386 واقعا؟عزیزم من باید واسه ی اون سونویی که شما گفتید برم ی شهر دیگه پس واسه ی آزمایش هم باید ی بار دیگ ... خود ازمایشگاه هم که بری نمیگیره بدون جواب سونو ازمایش رو میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6267 عزیزم میری سونو ان تی میدی اره مثانه باید خالی باشه و قبلش شکلاتی کاکاویی بیسکویت شیرین بخور تا بچه ... عزیزم آخه مگه نمیگی باید ناشتا باشم همون روز که ناشتا نیستم که برم آزمایش پس چطور میگی اون روز میگیرن آزمایشو؟ 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
banookhavari عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 7386 عزیزم آخه مگه نمیگی باید ناشتا باشم همون روز که ناشتا نیستم که برم آزمایش پس چطور میگی اون روز میگیر ... گفتم خودم ناشتا رفتم عزیزم. اخه من شش عصر نوبت سونوم شد ازمایش رو هفت صبح بعدش رفتم ناشتا شد دیگه میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین