2777
2789

منم واسه ی غربالگری اول ۲۴ همین ماه وقت گرفتم به من گفتن کامل صبحونه اتو بخور وچیزای شیرین بخور ومثانه ات خالی باشه

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی اولته؟

اینکه سونو ان تی هست عزیزم.

واسه ازمایش من ناشتا رفتم ظرف دوازده ساعت بعد سونو ان تی از غربال هم دادم. باید این دوتا ظرف 24ساعت انجام بشه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
والله خواهر به من اینارو گفتن

عزیزم میری سونو ان تی میدی اره مثانه باید خالی باشه و قبلش شکلاتی کاکاویی بیسکویت شیرین بخور تا بچه تکون بخوره زمان سونو!! بعد از جواب سونو یه کپی میگیری میبری ازمایشگاه برای ازمایش غربالگری خون میگیرن

اینکه سونو ان تی هست عزیزم. واسه ازمایش من ناشتا رفتم ظرف دوازده ساعت بعد سونو ان تی از غربال هم ...

واقعا؟عزیزم من باید واسه ی اون سونویی که شما گفتید برم ی شهر دیگه پس واسه ی آزمایش هم باید ی بار دیگه برم؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
واقعا؟عزیزم من باید واسه ی اون سونویی که شما گفتید برم ی شهر دیگه پس واسه ی آزمایش هم باید ی بار دیگ ...

حواستون باشه سونو ان تی و ازمایش غربال حتما باید ظزف 24ساعت با هم گرفته باشه وگرنه اعتباری نداره جواب ازمایش

واقعا؟عزیزم من باید واسه ی اون سونویی که شما گفتید برم ی شهر دیگه پس واسه ی آزمایش هم باید ی بار دیگ ...

خود ازمایشگاه هم که بری نمیگیره بدون جواب سونو ازمایش رو

عزیزم میری سونو ان تی میدی اره مثانه باید خالی باشه و قبلش شکلاتی کاکاویی بیسکویت شیرین بخور تا بچه ...

عزیزم آخه مگه نمیگی باید ناشتا باشم همون روز که ناشتا نیستم که برم آزمایش پس چطور میگی اون روز میگیرن آزمایشو؟

عزیزم آخه مگه نمیگی باید ناشتا باشم همون روز که ناشتا نیستم که برم آزمایش پس چطور میگی اون روز میگیر ...

گفتم خودم ناشتا رفتم عزیزم. اخه من شش عصر نوبت سونوم شد ازمایش رو هفت صبح بعدش رفتم ناشتا شد دیگه