2777
2789
عنوان

تاخیر پریود با خوردن پیاز درمانی

14961 بازدید | 94 پست

سلام خانومها میشه لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه

من تو همین نی نی سایت دیدم که خانوما میگفتن با پیاز درمانی نتیجه گرفتن منم ۲ سال منتظرم با قرص آمپول هم باردار نشدم گفتم اینو امتحان کنم

الان متاسفانه ۱۱ روزه پریودم عقب افتاده

سه بار بی بی چک زدم منفی   بود.خیلی حال روزم بد

از چاله افتادم تو چاه

چطوری پیاز درمانی کردی 

پیش دکتری رفتی؟

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نازایی داشتم با پیاز درمانی باردار شدم ولی متاسفانه ۷ماهگی زایمان زودرس کردم مرد 

آخی عزیزم 

دلیل عقب افتادنم نمیدونم چیه خیلی حالم بده نمیدونم برم آزمایش خون بدم.چجوریه حتما دکتر باید بنویسه انجام بدم

آخی عزیزم  دلیل عقب افتادنم نمیدونم چیه خیلی حالم بده نمیدونم برم آزمایش خون بدم.چجوریه حتما د ...

اگه باردار باشی همون تست نشان میده حتما عفونت داری یا کیست داری

😞😞😞 تا اون ماه تحت درمان دکتر بودم گفت کیست ندارم شما بچه دارین

بله یه دختر دارم ولی بعد از دخترم دیگه نازایی داشتم پودر دارچین با عسل طبیعی قاطی بکن خیلی خوبه