2777
2789
عنوان

ته خط رسیدم دیگه

455 بازدید | 39 پست

سلام من حدود ده ساله بچه ندارم و مشکل از شوهرمه خیلی دوسش دارم و وابسته اش هستم ولی جدیدا کلا بهم بی احساس شده و بی تفاوت

الان ۵ ماهه کنار هم نخوابیدیم هرچی میگم‌میگه مشکل از توعه متاسفانه بالای خونه مادرشم زندگی میکنم

جدیدا سرش خیلی تو گوشیه هر ساعتی از شب سرش تو گوشیه خسته شدم رفتم خونه مادرم و برگشتم دیدم کلا خانوادش باهام سرسنگینن

بعدش خواهرم‌که خونم بود گفت میخاد بره با مادرش حرف بزنه ببینه علت سرسنگینی شون چیه که شوهرم رفت به مادرش گفت و مادرش اومد بالا و کلی دعوا 

بعدشم بهم گفت دیگه نمیخاد باهام زندگی کنه 

حالا من با نداشتن بچه و این همه بی تفاوتی چیکار کنم

وقتی کسی میگه نمیخوامت موندن کارش اشتباهه.برا کسی بمیر که برات تب کنه.البته ما جزییات را نمیدونیم ولی طبق این گفته ها نظر دادم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم برید مشاوره عزیزم نگران نباش همه تو زندگی سرد میشن گاهی خودت باید کنترل کنی همه چیزو 

اخه اون نمیاد مشاوره خیلی امشب ترسیدم از اینکه مادرش اینهمه حرف زد میگه نقشه میکشی از اینکه این همه سال بچه نداشتمو تلاش کردم

الانم رفتم تو اتاقش داشت پیام میداد نمیدونم به کی

عزیزم دور شوهرتو بگیر بهش محبت کن..منم شوهرم بعضی وقتا خیلی بدمیشه..حس میکنم هرچی باهاش مهربونتر بشم بیشتر بهم وابسته میشه

..منم قصه ی مادر شوهرو دارم وخیلی چیزای دیگه

از خدامیخوام کمکمون کنه منم فقط امیدم خداست...

یک زوج سالخورده نیجریه‌ای سرانجام پس از ۴۳ سال به آرزوی دیرینه خود دست یافتند. " مارگارت آدِنوگا" ۶۸ ساله و همسرش " نوآه " ۷۰ ساله به تازگی صاحب تولد نوزادان دوقلوی خود را جشن گرفتند. این زن ۶۸ ساله در تاریخ ۱۴ آوریل این نوزادان پسر و دخترش را در بیمارستانی در لاگوس، شهر بندری کوچکی در نیجریه بدنیا آورد. عمل زایمان مارگارت بصورت سزارین انجام شده بود
دقیقا مشکل منم سر نداشتن بچه  شوهرم سرد شده و خیانت ازش دیدم  واقعا زندگی برام سخت شده م ...

منم خیلی داغونم مشکل از همسرمه 

میخام برم دیگه از بس بی مهری دیدم حرف شنیدم ولی از بعد طلاق و نگاهها میترسم هیجا بعد طلاق نمیشه رفت

اخه اون نمیاد مشاوره خیلی امشب ترسیدم از اینکه مادرش اینهمه حرف زد میگه نقشه میکشی از اینکه این همه ...

سعی کن بهش محبت کنی بگو بیا راجب مشکلمون‌حرف بزنیم با سکوت ک حل نمیشه

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
دقیقا مشکل منم سر نداشتن بچه  شوهرم سرد شده و خیانت ازش دیدم  واقعا زندگی برام سخت شده م ...

خدا کمکمون میکنه..امید داشته باش

یک زوج سالخورده نیجریه‌ای سرانجام پس از ۴۳ سال به آرزوی دیرینه خود دست یافتند. " مارگارت آدِنوگا" ۶۸ ساله و همسرش " نوآه " ۷۰ ساله به تازگی صاحب تولد نوزادان دوقلوی خود را جشن گرفتند. این زن ۶۸ ساله در تاریخ ۱۴ آوریل این نوزادان پسر و دخترش را در بیمارستانی در لاگوس، شهر بندری کوچکی در نیجریه بدنیا آورد. عمل زایمان مارگارت بصورت سزارین انجام شده بود

نمیدونم ولی من حس میکنم اگه مشکل از خودشه شاید یه رفتاری کردی ک ناراحت شده و اعتماد به نفسش اونده پایین و مثلا پیش خودش بگه  اون بدون من شاید بیشتر خوشبخت بشه.تو فیلما اینطوریه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
منم خیلی داغونم مشکل از همسرمه  میخام برم دیگه از بس بی مهری دیدم حرف شنیدم ولی از بعد طلاق و ...

خوبه که مشکل از خودت نیست و اینجور باهات رفتار میکنن

من نمیتونم اسم طلاق بیارم اصلا شرایطش ندارم

خوبه که مشکل از خودت نیست و اینجور باهات رفتار میکنن من نمیتونم اسم طلاق بیارم اصلا شرایطش ندارم

منم شرایط رو ندارم اخه خواهرمم جدا شده همه میگن مشکل از ماست ولی همش پای خیانت وسطه