2777
2789
عنوان

ته خط رسیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 39 پست
من اینقدر خیانت دیدم دیگه دل برام نمونده چه جور محبت کنم چه جور ادامه بدم 

منم اصلا حال ادامه ندارم و نمیدونم چه جوری باید زندگی کرد از یه طرف با کلی سختی بهش رسیدم کلی هم برا خونه و ماشین سختی دیدم از یه طرف دیگه هم بچه نداشتم رفتم دنبال ای وی اف و این کارا و حالا با بی تفاوتیش مواجه شدم اینکه براش مهم نیس چقد عصبی ام چقد نابودم 

باور میکنی بیتفاوتی بدترین درد هست ولی من خواهرم حدا شده هست کلی زخم زبون شنیدیم برا خواهرم حالا خودمو چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کسی میگه نمیخوامت موندن کارش اشتباهه.برا کسی بمیر که برات تب کنه.البته ما جزییات را نمیدونیم ول ...

خیلی از جدایی میترسم خیلی ولی این جا دارم هر روز پیر میشم از خانوادمم دورم

امروز بهم میگه میرم یه جا که خودمو گم و گور کنم به جاش نمیشینه دو کلام حرف بزنیم بعدش هم بهم میگه بر ...

شاید بخاطر بچه دار نشدنتون ناراحته,سعی کن یه تغییر تو زندگیتون بدی احتمالا زندگیتون یه خرده سرد شده,سعی کن سورپرایزش کنی

بابا دلتنگتم....
خیلی از جدایی میترسم خیلی ولی این جا دارم هر روز پیر میشم از خانوادمم دورم

بابا حرف مردم را ول کن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
بابا حرف مردم را ول کن.

حرف مردم مارو به خاک سیاه کشوند از اولش انقد گفتن چرا ازدواج نمیکنی و مادرم هر روز عصه میخورد میگفت بچه هامو کسی نمیگیره مام زود رفتیم شوهر کردیم حالا هم مرده دنیایی بی تفاوتی میکنه مام این

[QUOTE=134265764]حرف مردم مارو به خاک سیاه کشوند از اولش انقد گفتن چرا ازدواج نمیکنی 

این مردم تحت هر شرایطی حرف میزنن.به خودت فکر کن به فکر خودت باش.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
من که دیوونه شدم  نمیتونم دردم به کسی بگم  چون همه میگن طلاق بگیر ولی اصلا نمیتونم برگرد ...

اگه جدا بشی نمیتونی سرکار بری برا خودت پولی چیزی جمع کنی که  بعدا تنها زندگی کنی

من احساس میکنم از یه جایی به بعد باید یه کاری کرد اخه من نه تفریح رفتم‌نه دردودل کردم نه هیچی