2777
2789
عنوان

نظرسنجی کلیپ فرمالیته💍❤😍

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 35 پست
انقد بدم میاد همههههه رنگای ملیح میپوشن! من برا محضر طلایی پوشیدم،برا جشن عقد قرمز، برا فرمالیته آبی ...

اما فامیلا برا محضر نباتی! برا جشن عقد گلبهی! برا فرمالیته لیمویی روشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترعمه ی من مثل شما بود انقدر دلش نیومد خرج بزاره رو دست شوهرش که بعد ۱۲ سال زندگی بقول خودش شورت و ...

قبول دارم اما تو خیلی چیزا هزینه زیادی کردم بعدش واقعا خب خودم زورم میاد ۱ تومن بدم لباس ۲۰ دیقه بپوشم بزارم تو کمد الان این پیرهنم ک میگم هیچ نپوشیدم

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁
نه عزیزم اتفاقا رنگ قرمز خیلی گرم و قشنگه خودتم رژت و یه گل مو یا تل قرمز بزن ست بشه شوهرتم پیرهن قر ...

مرسی عزیزم از نظرت موهامم بلنده میخام باز بزارم تقریبا تا زیر باسنمه و مشکی مشکیه حس میکنم تضاد قشنگی بشه با لباسم

خوب دنبال پيرهن مجلسي هستي اين مدل كه من ميگم خيلي ساده است حرير ساده بزار ببينم عكسي ازش تو گوشي دا ...

ن اصلا مجلسی انچنانی نخاستم دقیقا ی چیز ساده حریر خاستم اما گرون بود واقعا

مرسی عزیزم از نظرت موهامم بلنده میخام باز بزارم تقریبا تا زیر باسنمه و مشکی مشکیه حس میکنم تضاد قشنگ ...

اره دیگه خیلی قشنگ میشه اگه موهات مشکیه با شوهرت ست کنید😻😻😻

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

ببين عكسشو پيدا نكردم اما از يه پيج دو تا عكس شبيه اشو برداشتم

ببين اينا خيلي خوب نيست اما من تو دوستام كه خيلي مراسمهاشون هم لاكچري و شيك بودن اين سبكها رو ديدم اينا همشون هول و حوش ٣٠٠ تومنه 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ن اصلا مجلسی انچنانی نخاستم دقیقا ی چیز ساده حریر خاستم اما گرون بود واقعا

ببين يه چند تا گذاشتم اما اينا خوب نيستن بهترشو من خيلب ديدم نهايت تا چهارصد تومن پيرهنهاي خوبي بود من تهرانم جاهاي زيادي ميشه پيدا كرد اينارو

ببين عكسشو پيدا نكردم اما از يه پيج دو تا عكس شبيه اشو برداشتم ببي ...

اولیو ک جنسش شبیه نخیه هیچ اما دوتای دومیو خیلی خوشم اومد هرجا قیمت میگیرم گرونن مخصوصا سومی این پیجه فروشنده اس یا فقط عکس میزاره؟

ببين يه چند تا گذاشتم اما اينا خوب نيستن بهترشو من خيلب ديدم نهايت تا چهارصد تومن پيرهنهاي خوبي بود ...

منم تهرانم پیدا نکردم اما مثل اینکه بازم باید بگردم

اولیو ک جنسش شبیه نخیه هیچ اما دوتای دومیو خیلی خوشم اومد هرجا قیمت میگیرم گرونن مخصوصا سومی این پیج ...

نه مزونه تو قيطريه قيمتهاش هم زيرش زده برو تو پيج اينستاش تازه بگردي پيجهاي قيمت مناسبتر هم هست فروش حضوري هم داره

نه مزونه تو قيطريه قيمتهاش هم زيرش زده برو تو پيج اينستاش تازه بگردي پيجهاي قيمت مناسبتر هم هست فروش ...

ممنونم عزیزم لطف کردی