2777
2789
خب عزیزم چن ساعت تعویض میکنی

اول خوابش سنگینه جیش نمیکنه پاشو باز بذار من خودم شبا دخترم میخابه پوشکش باز میکنم زیرانداز مشمایی میندازم زیرش نزدیک اذان صبح پامیشم برای نماز پوشکش میکنم دیگ خیلی کم پیش میاد زیراندازش خیس بشه معمولا خشکه چون خوابش سنگینه جیش نمیکنه که

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
پس شش ساعته محدودش اونیکه قبلا استفاده میکردم روزا تو ده ساعت عوضش میکردم شبا چون زیاد نمی خورد شیر ...

وا یعنی چی

بچه گناه داره عفونت میکنه چطور دلت میاد پوشکو نهایتا دیگه تا4یا5ساعت باید عوض کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول خوابش سنگینه جیش نمیکنه پاشو باز بذار من خودم شبا دخترم میخابه پوشکش باز میکنم زیرانداز مشمایی م ...

من ده ماهشه حیوونیمو یبار وقتی یکماهش بود نیم ساعت باز گذاشتم دیگه نذاشتم راستش حساسم بدنمم نمیکشه هی بشور بشور باز نمیزارمش ولی هربار میبرم میشورمش 

وا یعنی چی بچه گناه داره عفونت میکنه چطور دلت میاد پوشکو نهایتا دیگه تا4یا5ساعت باید عوض کنی

آخه اصلا تو اون ساعتها هم کامل خیس نمیشه و نصف بیشترش خشکه پوشک خب واسه چی عوض کنم هربار باز میکنم میبرم میشورمش ولی کمرم میشکنه