2777
2789
از یه آشنا دوتا دونه ببم گرفتم فعلا بستم چشم همش باشه میگم الان پس میده چن ساعت یبار عوض میکنی دوستم

نه بابا اصلا پس نمیده مگر اینکه خیلی جیش کنه و مثلا شب تا صبح عوضش نکنی ک از جلوش نم بده وگرنه اگه پنج شیش ساعتی یبار عوض کنی اصلا نم پس نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش پسر بزرگم چون جیشش زیاده بالاخره ۵ سالشه توی ۲۴ ساعت ۸ تا استفاده میکنم پسر کوچیکم که دوسال و ...

۵ سالشه چرا پوشکش میکنی؟؟؟

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
نه بابا اصلا پس نمیده مگر اینکه خیلی جیش کنه و مثلا شب تا صبح عوضش نکنی ک از جلوش نم بده وگرنه اگه پ ...

پس شش ساعته محدودش اونیکه قبلا استفاده میکردم روزا تو ده ساعت عوضش میکردم شبا چون زیاد نمی خورد شیر چهارده ساعت عالی بود

پس شش ساعته محدودش اونیکه قبلا استفاده میکردم روزا تو ده ساعت عوضش میکردم شبا چون زیاد نمی خورد شیر ...

من بلند ترین زمانی ک عوض نکردم ۱۳ساعت بود ولی دیگه وقتی باز کردم پای پوشکش انقد خیس بود ک دو کیلو میشد😂بستگی ب خودت داره میتونی عوض نکنی ولی من میگم یوقت نسوزه زودتر عوضش میکنم 

من بلند ترین زمانی ک عوض نکردم ۱۳ساعت بود ولی دیگه وقتی باز کردم پای پوشکش انقد خیس بود ک دو کیلو می ...

نه عزیزم واسه منم اصلا اینجوری نشده بخدا هر وقتم باز میکنم نصف نشانگر هنوز رنگ خودشه و عوض نشده نه اینکه فرشتم بسوزه اون تو عوض نکنم

فلج مغزیه    

اخی طفلک الهی بحق رقیه ۳ ساله امام حسین شفاش رو از دست کوچیک حضرت بگیری عزیزم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود