2777
2789

من گوش دادم و واقعا بهترین دوره آموزش قانون جذب بوده که تا حالا دسدم.

کوین ترودو رو اقای دکتر جولایی به ایران معرفی کرد و من هر سه جلد کتاب هاشو هم با ترجمه ایشون خوندم و معجزه است. ایشون 11 تا فایل اضافی سوالات رو جواب دادن و توصیه میکنم دوره آرزوی تو دستور توست رو با صدای خود دکتر جولایی تو سایت راز موفقیت گوش کنید. 4 جلسه اولش رو هم رایگان میتونید گوش کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوش دادم و واقعا بهترین دوره آموزش قانون جذب بوده که تا حالا دسدم. کوین ترودو رو اقای دکتر جولای ...

میشه بیشتر توضیح بدین کدوم دوره هاش بهتره؟؟

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  
میشه بیشتر توضیح بدین کدوم دوره هاش بهتره؟؟

درواقع دوره هاش به صورت مرحله ایه

۱۲ مرحله

ک سه تای اول تقریبا پایس و خیلی زیبا

اولیش ارزوی تو دستور تو

القا به ذهن

برداشتن موانع

درواقع دوره هاش به صورت مرحله ایه ۱۲ مرحله ک سه تای اول تقریبا پایس و خیلی زیبا اولیش ارزوی تو دس ...

ممنونم دورش و گرفتم ولی چون متاسفانه بعضی دوره هاش فقط زیر نویس هست زیاد حوصلم نمیگیره که نگاه کنم

حیف شد کوین ممنوع الکار شده کاش زودتر باهاش آشنا میشدم 😑

ممنونم دورش و گرفتم ولی چون متاسفانه بعضی دوره هاش فقط زیر نویس هست زیاد حوصلم نمیگیره که نگاه کنم ...

اگر واقعا مشکلتون سخت بودن خوندن زیر نویسه ک اون دور های اصلی و پایه ترینش کلا گوش دادنی و ترجمه شدست و خود کوین هم میگه لازم نیس همه دوره هارو بگذرونید 

پایه رو بددنید کافیه باهاش هر چیزی رو ک میخای میتونی بدست بیاری 

اگر دوره های پایه رو نداشتید ی پیام بدید براتون ارسال میکنم

abolfazl2810@

اگر واقعا مشکلتون سخت بودن خوندن زیر نویسه ک اون دور های اصلی و پایه ترینش کلا گوش دادنی و ترجمه شدس ...

من دوره اش رو کامل خریدم کدوم دوره ها به نظر شما پایه هستن 😅(منظورتون آرزوی تو دستور  توست؟)

یکیشون همینه القا به ذهن  برداشتن موانع موفقیت و خلق رویا

من همه این دوره هارو دارم اگه خواستی میفروشم بین ١٠٠تا ٢٠٠تومن واسه اینکه مطمئن هم باشی میتونی فایل به فایل پرداخت کنی

دوستان هر کسی خواست بنده در اختیارش میزارم بدون کمتری خواسته ای

خود کوین باید پول بگیره ک تو ویس هاش میگه شاید این ویس رایگان ب دستت رسیده یعنی از نظرش مشگلی نداره

صرفا ب خاطر ارزش گذاشتن روی اموزش ها پول میگرفته

دیگه هر کسی مسئول زندگی خودشه

کوین فقط برای دوره ارزو ی چیزی حدود ۳۰۰ میلیون ورودی میگرفته

در خدمتم

@abolfazl2810 

دوستان هر کسی خواست بنده در اختیارش میزارم بدون کمتری خواسته ای خود کوین باید پول بگیره ک تو ویس ها ...

سلام میشه بی زحمت به من فایل هاشو بدین ؟ یا بگبن از چه سایتی بخونم چون همش دوبله هست میخوام با صدای خودش باشه ممنون

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟