2777
2789
عنوان

کسی بوده تا حالا حاملگی خارج رحم داشته و خودش دفع بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27628 بازدید | 67 پست
خب دکترم بهم گفت اگه درد داشتم یا سرگیجه برم و ازمایش بتا نوشته اگه بالا رفت برم بیمارستان  وگ ...

الان لکبینی یا خونریزی نداری؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان لکبینی یا خونریزی نداری؟

خونریزی داشتم تموم شد یه هفته خونریزی با لخته های زیاد ولی بدون درد داشتم تا امروز سونو کردم گفت خارج رحمه و یه سانت و نیمه اندازش 

بیشتر مواقع خودش سقط میشه و لازم به عمل نداره

نمیدونستم که خودش سقط میشه ولی یه خانومی ا‌مده بود مطب دکترم و همون شب بستریش کردن برای عمل ، همین طور خواهر دوستم عمل شد.

خونریزی داشتم تموم شد یه هفته خونریزی با لخته های زیاد ولی بدون درد داشتم تا امروز سونو کردم گفت خار ...

ایشالا خودش بیوفته مجبور به عمل نشی.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نمیدونستم که خودش سقط میشه ولی یه خانومی ا‌مده بود مطب دکترم و همون شب بستریش کردن برای عمل ، همین ط ...

اره بعضی وقتا هم سقط نمیشه و میتونه به اتساع و پارگی یوترین تیوب بشه که هم خیلی دردناکه و هم یکی از یوترین تیوب هاتو از دست میدی و احتمال بارداری بدی میاد پایین چون فقط یک اووری واست اوول میسازه

برای منم تو لوله چپم بود من اصلا نمیدونستم باردارم یک هفته به موعد پریودم مونده بود با یک درد وحشتناک شکمی مثل آپاندیس و لکه بینی رفتم بیمارستان اونجا گفتن لولم ترکیده و ۲ لیتر آب تو شکمه خدا واسه دشمنشم نخواد بدترین عمل عمرم بود از سزارین صد برابر بدتر حتما همش کنترل کنید بیخیال نباشید چون اگه لولتون پاره شه بعد خیلی عذاب میکشید

اره بعضی وقتا هم سقط نمیشه و میتونه به اتساع و پارگی یوترین تیوب بشه که هم خیلی دردناکه و هم یکی از ...

عزیزم من خودمم ماما هستم اینجا کلاس درس نیست که اصطلاحات انگلیسی میگی عامیانه صحبت کن بقیه بفهمن 

واس شما دفع شد؟منم خارج رحم باردارم تو لوله چپ...

سلام عزیزم اره واسه من دفع شده تقریبا بتام از ۳۷۰۰ اومده ۱۴ شده خدا روشکر یک هفته دیگه باید برم آزمایش بدم انشالله که صفر میشه 

شما علامتون چی بود  

سلام عزیزم اره واسه من دفع شده تقریبا بتام از ۳۷۰۰ اومده ۱۴ شده خدا روشکر یک هفته دیگه باید برم آزما ...

من عقب انداختم چن روز بعد کم بودخونریزی پریودم ۵روزشدم ۳روزقطع شد دوباره۲روز لک بینی داشتم بعد ی تیکه گوشت انداز ی بندانگشت افتاد بیرون بعدش دل درد شدید گرفتم شب بود گفتم صب میرم پیش متخصص فرداش خوب بودم پس فردا ی دردشدیدتر ازقبل گرفتم شب بود رفتم سونو نوشت توسونو شکمی معلوم نشد ساک حامگی بعد سونو واژینال دادم تیتر بتا دادم چن جا بردم نشون دادم یکی میگ عمل باید بشی یکی میگ هی بتا تکرار کن داره میاد پایین نمیدونم موندم چیکار کنم ۳هفتس یکسره ازمایش میدم سونو میدم بیمارستان و دکترا رو میچرخم بتا از۹۶۰اومده تا۱۷۶ ولی چیزی دفع نشده ی ماه خونریزی لک بینی دارم خیلی سخته خیلییی 

شما دارو دادن دفع شدچن هفته تون بود..واس من ۸هفته تموم شده ۴سانته تو لوله چپ ...