2777
2789
عنوان

کسی بوده تا حالا حاملگی خارج رحم داشته و خودش دفع بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27651 بازدید | 67 پست
من عقب انداختم چن روز بعد کم بودخونریزی پریودم ۵روزشدم ۳روزقطع شد دوباره۲روز لک بینی داشتم بعد ی تیک ...

عزیزم برای من آمپول نوشتن ولی خودم نذاشتم بهم تزریق کنن چون فرزندی نداشتم از عوارضش ترسیدم ۹ روز بیمارستان بستری بودم عدد بتام ۳۷۰۰ بود و خدا رو شکر خودش اومد پایین بعد یک ماه الان شده ۱۴ و لکه بینی و دل درد کمی دارمدیروز رفتم دکتر گفت تا بتا صفر نشه شاید تا دوماه همینطوری باشه طبیعیه 

عزیزم برای من آمپول نوشتن ولی خودم نذاشتم بهم تزریق کنن چون فرزندی نداشتم از عوارضش ترسیدم ۹ روز بیم ...

نمیدونم دقیقا چند هفته ام بود فقط میدونم به لوله سمت چپم چسبیده بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای من آمپول نوشتن ولی خودم نذاشتم بهم تزریق کنن چون فرزندی نداشتم از عوارضش ترسیدم ۹ روز بیم ...

انشالا ک زودترصفر میشه خدا کمکتون میکنه ی بچه سالمم میده بهتون..واس منم اومده پایین ولی نمیدونم این بیمارستان چی بگن ی بیمارستان رفتم گف باعمل کنم دکتر خودمم ک میرفتم پیشش میگف عمل ..منم ترس دارم از عمل

انشالا ک زودترصفر میشه خدا کمکتون میکنه ی بچه سالمم میده بهتون..واس منم اومده پایین ولی نمیدونم این ...

عزیزم من هر ۴۸ ساعت تیتر بتا میدادم تا ۲۰ روز فرزند دارین شما ؟زایشگاه برو ببین دکترای اونجا چی میگن ؟

البته واسه من هر دکتری میومد میگفت آمپول 

تا روز آخر که گفتن باید آمپول بزنی بتات زیاد پایین نیومده .بهشون گفتم آمپول بزنم دیگه نیازی به عمل نیست گفتن ما قول نمیدیم شاید بتا بره بالا و نیاز به جرحی داشته باشی گفتم من همچین آمپولی رو نمیزنم

که هیچ چیش مطمئن نیست گفتن فقط تنها راهش اینه بری مشهد لاپراسکوپی گفتم آدرس بدین گفتن نداریم گفتم معرفی نامه بدین گفتن نمیدیم 

خدا خیرش بده دکتر خودم اونروز اومد گفت خیلی خوب اومده پایین بتا مرخصت میکنم به شرطی تحت نظر باشی 

عزیزم من هر ۴۸ ساعت تیتر بتا میدادم تا ۲۰ روز فرزند دارین شما ؟زایشگاه برو ببین دکترای اونجا چی میگن ...

منم ۴تا بتا دادم ..اره ی بچه دارم..من خیلی میترسم دکترم میگف احتمال این هس لوله بترکه خونریزی داخلی بکنی..نمیدونم چیکارکنم

عزیزم من هر ۴۸ ساعت تیتر بتا میدادم تا ۲۰ روز فرزند دارین شما ؟زایشگاه برو ببین دکترای اونجا چی میگن ...

فقط من اینو از پرستارا بخش شنیدم که اگه آمپول و بزنی و بازم ۲۰ درصد امکان داره جراحی بشی بازم مطمئن نیستم فقط باید بپرسی 

عزیزم من یک ماهه استراحتم از خونه بیرون نرفتم یک هفته طفلک مامانم امد پرستاریمو کرد به بعدشم بنده خدای شوهرم 

فقط باید تقویت بشی و استراحت کنی تا خودش کم کم دفع بشه ولی اگه درد شدید داری حتما برو دکتر که خدای نکرده لوله پاره نشه و آسیب به لوله ات نخوره

درد عین پریودی رو میگن طبیعیه تا زمان دفع کامل 

منم ۴تا بتا دادم ..اره ی بچه دارم..من خیلی میترسم دکترم میگف احتمال این هس لوله بترکه خونریزی داخلی ...

عزیزم نترس امیدت بخدا باشه من یک هفته تو بیمارستان کارم شده بود گریه 

مسکنی چیزی استفاده نکن چون مسکنا درد و آروم میکنن متوجه درد شدید نمیشی و خدای نکرده لوله آسیب میبینه 

اگه میتونی برو زایشگاه بستری شو باشه تحت نظر باشی 

عزیزم نترس امیدت بخدا باشه من یک هفته تو بیمارستان کارم شده بود گریه  مسکنی چیزی استفاده نکن چ ...

خونریزی داخلی خیلی خطرناکه برای همین باید تحت مراقبت باشی عزیزم تا مطمئن بشی بتا زیر صد بشه 

من با بتای ۷۶۵مرخص شدم 

خونریزی داخلی خیلی خطرناکه برای همین باید تحت مراقبت باشی عزیزم تا مطمئن بشی بتا زیر صد بشه  م ...

الان بیمارستان بستری شدم ازمایش دادم دوباره صب برم بتا بدم ببینم بازم اومده پایین...ولی نمیدونم همش استرس میگم نکنه لوله ام...انقد ب خودمم تلقین میکنم استرس میگیرم همش میگم وای یکم اینجام درد کرد نکنه پاره شد

حتما حتما زیر نظر باش دور از جونت دوستم خونریزی داخلی کرد لوله و یکی از تخم دونهاش برداشتند . درد داشت ولی چیزی نمی گفت فکر می کرد می خواد دفع بشه

بهترین پزشک شهرتون برو .نمی خوام بترسونمت ولی جدی بگیر .انشاءالله دفع یا جذب میشه و مشکلی برات پیش نمیاد