خب دکترم بهم گفت اگه درد داشتم یا سرگیجه برم و ازمایش بتا نوشته اگه بالا رفت برم بیمارستان وگرنه گفت ...
دکترت غلط کرده تو باید هر چه سریع تر بستری بشی
منم حاملگی اولم خارج رحم بود دکتر کثافت گفت چیزی نیس دفع میشه یه روز یهویی دردم گرفت و بیهوش شدم لوله سمت راستم ترکیده بود مثل سزارین شکمم رو پاره کردن و داوردن مردم و زنده شدم
خب دکترم بهم گفت اگه درد داشتم یا سرگیجه برم و ازمایش بتا نوشته اگه بالا رفت برم بیمارستان وگرنه گفت ...
منم حاملگی اولم خارج رحم بود دکتر کثافت گفت چیزی نیس دفع میشه یه روز یهویی دردم گرفت و بیهوش شدم لوله سمت راستم ترکیده بود مثل سزارین شکمم رو پاره کردن و داوردن مردم و زنده شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اصلادردنداری یادردت شدیدنیست؟منم بارداری خارج رحم دارم دردم شدیدکیست ولی گرفتگی توشکمم ودرداطراف ناف وپهلودارم بانفخ وورم شکم ولی چون بتام ۵۴شده گفتن صبرکن ولی همچنان خونریزی دارم حدوده یک ماهه که باکارکردن بیشترمیشه برای شماخودبه خوددفع شد؟چقدرزمان برد؟