2777
2789
عنوان

کسی بوده تا حالا حاملگی خارج رحم داشته و خودش دفع بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27651 بازدید | 67 پست
خب دکترم بهم گفت اگه درد داشتم یا سرگیجه برم و ازمایش بتا نوشته اگه بالا رفت برم بیمارستان وگرنه گفت ...

دکترت غلط کرده تو باید هر چه سریع تر بستری بشی

منم حاملگی اولم خارج رحم بود دکتر کثافت گفت چیزی نیس دفع میشه یه روز یهویی دردم گرفت و بیهوش شدم لوله سمت راستم ترکیده بود مثل سزارین شکمم رو پاره کردن و داوردن مردم و زنده شدم

خب دکترم بهم گفت اگه درد داشتم یا سرگیجه برم و ازمایش بتا نوشته اگه بالا رفت برم بیمارستان وگرنه گفت ...

منم حاملگی اولم خارج رحم بود دکتر کثافت گفت چیزی نیس دفع میشه یه روز یهویی دردم گرفت و بیهوش شدم لوله سمت راستم ترکیده بود مثل سزارین شکمم رو پاره کردن و داوردن مردم و زنده شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حاملگی خارج رحم داشتم دیر متوجه شدم تا لب مرز مردن پیش رفتم اورژانسی عملم کردن یه لوله م برای همیشه از بین رفت

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم منم اینجوری شدم خیلی میترسم به منم دارو نزدن بتام تو بیمارستان ۵۳ شد بعد ی روز ۵۱ گفتن بتا داره میاد پایین دوباره  دوروز دگ چک کن 

از من دفع شد

عزیزم میشه ازتجربه ت بگی به من گفتن خودش دفع میشه یک ماهه خونریزی دارم شکمم ونافم وپهلوم گاهی دردمیگیره ونفخ وگرفتگی شکم دارم چیزسنگین بلندکنم یادولاشم دردمیگیره ولی چون بتام اومده پایین فعلادست نگه داشتن حالانمیدونم چیکارکنم همچنان خونریزی ودردملائم وگرفتگی شکم رودارم واذیتم لطفابهم بگوتاکی بایدصبرکرد

عزیزم اصلادردنداری یادردت شدیدنیست؟منم بارداری خارج رحم دارم دردم شدیدکیست ولی گرفتگی توشکمم ودرداطراف ناف وپهلودارم بانفخ وورم شکم ولی چون بتام ۵۴شده گفتن صبرکن ولی همچنان خونریزی دارم حدوده یک ماهه که باکارکردن بیشترمیشه برای شماخودبه خوددفع شد؟چقدرزمان برد؟