2777
2789
عشق همه جورش قشنگه چه دوطرفه چه یه طرفه همیشه اون ته ته های دلت یه جای ویژه دارهک

اخه خیلی دارم عذاب میکشم نمیدونم چطور فراموش کنم قلبم درد میگیره در ماه گذشته زیاد بخاطر قلب درد رفتم بیمارستان 

همش هم تقصیر اونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک میکنم راستش من دیگه توانشو ندارم خودمو واسه یه آدم جدید توضیح بدم همون بهتر تنها بمونم

منم تنهایی رو ترجیح میدم در روابط قبلیم اونقدر اذیت شدم فقط خدا خبر داره ،خیلی دردناکه 

آدم به عشقش نرسه زندگیش زهر مارش میشه

خیلی درد بدیه من الان اورژانس میبرم بیمارستان همه پرسنل بیمارستان تعجب میکنن میگن جوون چرا قلب درد گرفته یکیشون داشت منو دلداری میداد بغض کرده بودم 

منم تنهایی رو ترجیح میدم در روابط قبلیم اونقدر اذیت شدم فقط خدا خبر داره ،خیلی دردناکه

رو خودت کار کن واسه یه مدت. ذهنتو درگیر آدمای جدید نکن شاید گره های ذهنیت باز شدن و احساست واست شفاف تر شد.

رو خودت کار کن واسه یه مدت. ذهنتو درگیر آدمای جدید نکن شاید گره های ذهنیت باز شدن و احساست واست شفاف ...

الان ۳ ساله گذشته میدونم اون اصلا چهره منم یادش نیست اونوقت من بخاطر فکر اون بستری میشم دلم برا خودم میسوزه ولی ای کاش وقتی نمیخوان بمونن وابسته نکنن 

فراموشش کردم اما دوباره اومد

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨