2777
2789

اصلا از این تاپیک خاطره خوبی ندارم😹😹😹😹

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو ازمایشات ازدواج این چیزا چک نمیشه 

اما تبخال هم درمان نداره فقط میشه احتمال عودش رو کمتر کرد و گاهی با سیستم ایمنی قوی عود رو به صفر رسوند 

اما اگر ازمایش، مجزا برای هرپس درخواست بشه نشون میده تو ازمایش

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

زگیل تناسلی هم تو ازمایش خون مشخص نمیشه باید همراه پاپ اسمیر درخواست hpv typing بشه 

هرگس هم نوع یک و دو داره یک مربوط به دهانه دو مربوط به ناحیه تناسلی

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
نه تبخال ویروس هرپس هست  زگیل ویروس hpv

عزیزم اینا رو چه جوری مبتلا میشن از کجا منتقل میشه ویروساشون

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
اصولا طی یکی ۲ سال از بین میره بستگی به نوعش داره ولی بافت رحم یکسری تغییراتیو خواهد داشت از اونجا ش ...

این مربوط به زگیل تناسلیه نه تبخال تناسلی عزیزم