2777
2789
هیچ کس ت این دنیا خوشبخت نشده ک بخای دومیش باشی

چرا گلم؟

الان اینا ک گفتم ر‌و من ندارم هنوز

تازه چهار ماه هم میشه ک از نامزدم جدا شدم ...

ولی حس خوب دارم

حس خوشبختی.... مثبت ببین

ما خدا داریم

سلام سلااام😂😂😂😂😂😂خوبین خوشین سلامتین؟؟؟؟😋😋حالا ک اومدین امضامو ببینین میشه این پیج هنری مو فالو کنید؟؟؟هر کی فالو کرد بگه برایش حمد بخونم😍😍😍😍😍https://www.instagram.com/p/CAC9_uKnBXE/?igshid=1xbz5mg4ixg1p

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگم ۷ ساله با این چیزایی که میگی زندگی کردم ، حتی جهیزیه نخریدم و پولش رو نگه داشتم اول زندگی ، به جاش یه سری چیز ضروری و دست دو گرفتم، اگه بگم تحمل کردم و توکل کردم به خدا 

ولی الان دیگه دلم شکسته تحملم داره تموم میشه، هر روز داره سخت تر میشه همه چی😔😔😔

ی دوش اب گرم ی موزیک ملایم ی قهوه ی دنج کنار پنجره همرو امتحان کردم هیچکدوم فایده نداره پول خوبه ...

پتانسیل جوکو داره ها

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

پتانسیل جوکو داره ها

عه  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
بچه مذهبی؟؟؟؟  والا من نماز هم نمی‌خونم ولی همه این شرایطو تجربه کردم و باهاش ساختم و پشت همسر ...

وای من ک نمی‌گم فقط مذهبیان 

چون تاپیک قبلم واس حجاب و اینا دعوا شد اینجور گفتم

ک انرژی منفی نباشه

خوشبحال همسرتون⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام سلااام😂😂😂😂😂😂خوبین خوشین سلامتین؟؟؟؟😋😋حالا ک اومدین امضامو ببینین میشه این پیج هنری مو فالو کنید؟؟؟هر کی فالو کرد بگه برایش حمد بخونم😍😍😍😍😍https://www.instagram.com/p/CAC9_uKnBXE/?igshid=1xbz5mg4ixg1p

عزیزم ازخواب بیدارشو تواین دوره زمونه پول نداشته باشی بدبختی بیش نیستی دقیقا پول خوشبختی میاره اگه مریض باشی پول نداشته باشی بایدبمیری دگ تاتهش بگیر الان حرف اول وپول میزنه

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙

اره مثلا بی پولی خوبه 

بری در مغازه بگی من شوهرم عاشقمه 1 کیسه برنج بده پول هم ندارم بدم مغازه دارم میگه حتماااا

یا مثلا با بی پولی سه چهار تا بچه بیاری همشونو خدا بزرگ میکنه

من ت اطرافیانم هیچ کسو ندیدم خوشبخت باشه همه ی جای زندگیشون میلنگه 

همه مشکل دارن....

همه امتحان میشن

اونی ک پیش خدا تقربش بیشتر....امتحانش سخت تر....

ولی نتیجه اونقدرررر شیرین و خوشمزه اس....

پول بدبختی نمیاره ولی واقعا الان هیچی بدون پول امکان پذیر نیست...

ولی من عشق رو ترجیح میدم به پول...

با عشق میشه به پول رسید ولی با پول نمیشه به عشق رسید😍😍😁

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

از دور قشنگ به نظر میاد ولی اگه از نزدیک حسش کنی دیگه خبری از عشق و عاشقی نیست همش جنگ و دعوا و استرس و حسرت، انشاالله همه کارو کاسبيشون رو روال باشه و جيبشون پر پول و هیچ وقت شرمنده زن و بچه نشن الهی امین 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤