2777
2789
اره مثلا بی پولی خوبه  بری در مغازه بگی من شوهرم عاشقمه 1 کیسه برنج بده پول هم ندارم بدم مغازه ...

ن دیگ اونقدرررر 

😂

منظورم اینه ک اینقدر تجمل و حتما ماشین و خونه و اینا....

سلام سلااام😂😂😂😂😂😂خوبین خوشین سلامتین؟؟؟؟😋😋حالا ک اومدین امضامو ببینین میشه این پیج هنری مو فالو کنید؟؟؟هر کی فالو کرد بگه برایش حمد بخونم😍😍😍😍😍https://www.instagram.com/p/CAC9_uKnBXE/?igshid=1xbz5mg4ixg1p

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارره سر سال صابخونه بگه پوول نداشته باشی بدی خواهرم ده ساله مستاجره پدرش دراومده میگه دیگه نمیکشم قدیما سختی میکشیدن یه نتیجه ای داش الان سختی میکشی درجامیزنی نمیشع پیشرفت کرد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نتیجه منظورت اون دنیاس؟

آره و گاها این دنیا

ببین خدا گفته ک این دنیا  خوشی نداره ....پولداراش یجور....بی پولاش یجور....

ولی کسی برده ک واسه جهان دایم اون دنیا سرمایه داشته باشه

فک کنم خیلیییی شعاری شد نه؟😆🤭

سلام سلااام😂😂😂😂😂😂خوبین خوشین سلامتین؟؟؟؟😋😋حالا ک اومدین امضامو ببینین میشه این پیج هنری مو فالو کنید؟؟؟هر کی فالو کرد بگه برایش حمد بخونم😍😍😍😍😍https://www.instagram.com/p/CAC9_uKnBXE/?igshid=1xbz5mg4ixg1p

بچه مذهبیا ینی فقیرن غیرمذهبیا پولدار؟

اتفاقا آدم باایمان پول هم باید داشته باشه و یا اگه نداره باید خیلی تلاش کنه که پولدار بشه!

درسته پول خوشبختی نمیاره ولی دیگه بی پولی که اصلا خوشبختی نمیاره!اگه بدبختی نیاره

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

اصلا ربطی به مذهبی بودن نداره ما اول ازدواجمون هیچی نداشتیم ولی من با همه چی شوهرم راه اومدم همچی خریدیم اما شوهرم ریسک کرد همه رو فروخت  ی کاری شروع کنه ورشکست شد و حالا از دار دنیا هیچی که نداریم کلی هم بدهی داریم اما من بازم باهاش راه میام تا ببینیم خدا چی میخواد

عزیزم چن سالته 😒😒کاملا تو رویاهات سیر میکنی ..پول نداشته باشی هیچی نیستی و هیچکاری نمیتونی بکنی

نزدیک بیست سالمه

اتفاقا من یبار ازدواج کردم ...و زود.جدا شدم....مدتی ک ازدواج کرده بودم و طرف هم سطح مالیش از ما خیلیییی بالاتر بود اما اصلنننن خوشبخت نبودم

الان ک خاستگار میاد نگاه میکنم اگر سطح مالیش هم سطح ما یا پاببن تا باشه قبول میکنم بیان

اصلا ربطی به مذهبی بودن نداره ما اول ازدواجمون هیچی نداشتیم ولی من با همه چی شوهرم راه اومدم همچی خر ...

خوشبحال همسرتون 😍😍😍

اما پول همه چیزه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ببخشید ولی این حرفا باد هواس بی پولی سخته سخت .بچه ک این‌چیزا حالیش نی    اینارو میکنن تومغزمون ک  ب بی پولی و بدبختی عادت کنیم. 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

من اون فلافل کثیف دستی وسط خیابونو به صدتا رستوران با کلاس عوض نمیکنم     اون برعکس منه

الان به شوهرم میگم منتظرم کرونا بره که فقط بریم فلافلی

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه