2777
2789
من اون فلافل کثیف دستی وسط خیابونو به صدتا رستوران با کلاس عوض نمیکنم     اون برعکس من ...

ایوووولللل

سلام سلااام😂😂😂😂😂😂خوبین خوشین سلامتین؟؟؟؟😋😋حالا ک اومدین امضامو ببینین میشه این پیج هنری مو فالو کنید؟؟؟هر کی فالو کرد بگه برایش حمد بخونم😍😍😍😍😍https://www.instagram.com/p/CAC9_uKnBXE/?igshid=1xbz5mg4ixg1p

۲ماه ک بهش حقوق ندادن.صاحب خونه هر روز آبروریزی کنه دم در....وقتی نتونی بری خونه فامیل یا مسافرت یا پارک ک دوره بدون ماشین...وقتی بمونه تو دلت چند سالی یه مانتو نخریدی یا دلت لباس خونگی میخاد.یا آرایشگاه رفتن....بمونه تو دلت رفتن ب یه عروسی و نداشتن کادو لباس.عشق اونوقت مفهومش و درک میکنی😐بله زیباست

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه مذهبیا ینی فقیرن غیرمذهبیا پولدار؟ اتفاقا آدم باایمان پول هم باید داشته باشه و یا اگه نداره بای ...

یاد سریالای صدا و سیما افتادم. جالب اینجاست که تو دنیای واقعی کاملا برعکسه

یاد سریالای صدا و سیما افتادم. جالب اینجاست که تو دنیای واقعی کاملا برعکسه

همون دیگه همه فقرا چادرین تو تلویزیون و نماز شب میخونن پولدارا هم داغون

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
نزدیک بیست سالمه اتفاقا من یبار ازدواج کردم ...و زود.جدا شدم....مدتی ک ازدواج کرده بودم و طرف هم سط ...

همین که زودجداشدی باعث شده انقدرتورویاباشی خواهر.اگه مثه من وامثاله من پنج ساله تمام توی دادگاه هازانوهات ذوق ذوق میکردونگاهه هیزقاضی وپوزخندمنشیه زنه بقل دستشومیدیدی.اگه هفت تومن ودوتومن هزینه ی دادرسی و۲۰تومن هزینه وکیل میدادی امامیدونستی که بخاطرقوانینی که یه عده بالباسه اسلام نوشتن نتیجه ای نداره.وقتی هرجای دادسراودادگاه که قدم برمیداری بایدبه جرمه زن بودن اثبات کنی همه چیزوولی حرفه مردسنده واثبات نمیخوادومیدیدی .این زندگیه ساده وبی آلایش که هیچ قلمان بهشتی وکاخ طلایی هم باشه دیگه راضی نمیشی کناریه مردایرانی نفس بکشی چه برسه به زندگیه عاشقانه .

نزدیک بیست سالمه اتفاقا من یبار ازدواج کردم ...و زود.جدا شدم....مدتی ک ازدواج کرده بودم و طرف هم سط ...

میگم سنت بایینه دیگه بخاطر همین این حرفارو میزنی. والا ما بیست و بنج بودیم باز می‌گفتیم زوده شما نزدیک بیستین یه بارم طلاق گرفتین؟؟؟ کلا معیارهای ازدواجتو بزار وقتی سنت یکم بالاتر رفت تعیین کن بخاطر خوشبختی خودت میگم عزیزم 🙏

۲ماه ک بهش حقوق ندادن.صاحب خونه هر روز آبروریزی کنه دم در....وقتی نتونی بری خونه فامیل یا مسافرت یا ...

دقیقا  

بازم میگم خدا رو شکر مریض نیستیم! که اگرم بشیم باید صبر کنیم خوب شیم خودمون چون بیمه نداریم. 

چی بگم ، دلم نمیخواد ناشکری کنم، ولی بعضی وقتا خیلی خسته و کلافه میشم