2777
2789

راستیتش من خودم دانشجوام میخوام کنار درس و دانشگام یه درامدی داشته باشم هرچند کم ولی یه درامدی از خودم داشته باشم مبتدیم و از نت اموزشش رو یاد گرفتم به نظر شما میشه درامدی داشت از این راه و اینکه چقدر؟ چطوری میشه نمدها رو فروخت؟

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

توصیه نمیکنم.الان دوماهه یدونه سفارش هم ندارم.خیلی سخته ک مشتری رو راضی کنی.دقیقا عکسی ک میخواد بتونی دربیاری با همون شکل و رنگ.بازار کار هم که بیرون نداره فقط باید مشتری داشته باشی درست کنی.من خمیرچینی هم کار کردم اون خیلی بهتر بود میدادم ب مغازه دارها کلی فروش داشتم

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

و اینکه دانشگاهو کنار نذار اصلا.حتما تمومش کن

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه دانشگاهو کنار نذار اصلا.حتما تمومش کن

مرسی از راهنماییتون دانشگاه رو که نه اصلا کنار نمیذارم حتما ادامه میدم میخواستم کنارش یه درامدی داشته باشم عروسک درست کردن با خمیرچینی خیلی سخته؟ خودم میتونم یاد بگیرم یا حتما باید برم کلاس؟ مواد اولیش خیلی هزینه داره؟

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
مرسی از راهنماییتون دانشگاه رو که نه اصلا کنار نمیذارم حتما ادامه میدم میخواستم کنارش یه درامدی داشت ...

من خودم شروع کردم.هم خمیرچینی رو هم نمد رو.ولی بازار خمیر خیلی بهتره

مرسی از راهنماییتون دانشگاه رو که نه اصلا کنار نمیذارم حتما ادامه میدم میخواستم کنارش یه درامدی داشت ...

من خودمم در کنار دانشگاه درست میکردم خمیرچینی.طرحای خوب دربیاری همه میخرن.یکمم خودت باید زرنگ باشی.مثلا خرده چوب  بخری از نجاریا نیمکت و تاب درست کنی رو اونا بچسبونی عروسک.

من خودمم در کنار دانشگاه درست میکردم خمیرچینی.طرحای خوب دربیاری همه میخرن.یکمم خودت باید زرنگ باشی.م ...

واااقعا مرسی از راهنماییتون میشه در خواست دوستیم رو قبول کنین که اگر یه وقت سوال و کاری برام پیش اومد بهتون پیام بدم مررسی🌷