2777
2789
عنوان

چت کردن با هم گروهی پسر

602 بازدید | 22 پست

ی چند  روز با یکی از  هم گروهی های درسی تو تلگرام چت میکنم 

البته  حرف های معمولی 

هیج قصد ازدواجی هم نداره چون از من کوچیکتر 😃😃

ب نظر تون ایرادی داره؟؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بله 

بعدش وابستگی

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواستو جمع کن...چت و صمیمیت با هم گروهی خیلی خطرناک میتونه باشه برات...من خدای تجربه توی این موردم...بس ک دیدم...

حواست باشه چیا میگی و چقدر نزدیک میشی...همیشه فک کن چند نفری دارن چتاتو میخونن😂رشته ات چیه؟

دانشگاه مهندسی هستی یا پزشکی؟به اینم بستگی دارها

حواستو جمع کن...چت و صمیمیت با هم گروهی خیلی خطرناک میتونه باشه برات...من خدای تجربه توی این موردم.. ...

ن بابا  اینجوری نیس 

حرف های معلومی  فقط از ساعت 12شب تا 4صبح 🙈

گروه استخدامی  

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست